Közel négy hónap alatt válhat ismertté az a bevállalós fiatal, akit a VV szerkesztői elég érdekesnek találtak ahhoz, hogy beköltözzön a kapuit vasárnap megnyitó Való Villába.

Kihagyják a hagyományos beszavazóshow-t a VV6-nál, ugyanis nem a néző dönt arról, hogy kit akar három hónapon keresztül nézni a villában. A szerkesztők már előre kigondolták, ki költözhet be a luxusbörtönbe. Ők, a 11 kiválasztott nagyon gyorsan fogják benépesíteni a villát, amelyet a Life.hu munkatársai az elsők között megcsodálhattak. Most vasárnap az RTLII-n a nézők megnézhetik az első 6 lakó beköltözését, majd hétfőtől a jövő hét minden egyes napján egy-egy újabb villalakót ismerhetünk meg.

„Hat ember elég ahhozhogy társaság legyen a villában, de ez nem akkora szám még, hogy ne lehessen rájuk koncentrálni az első napokban. Utána viszont egyenként érkeznek a többiek, naponta, így egy hét alatt lezajlik a beköltözés. A villa feltöltését mindig is igyekeztünk minél hamarabb letudni, onnantól pedig úgy működik a villalét, mint eddig. Játszanak, harcolnak, a nézők pedig szavaznak, ki menjen haza. A vasárnapi műsorokban továbbra is kihívás, kijelölés és párbaj lesz. A valóságshow május közepéig fog tartani, ennyi pont elég egy jó produkcióhoz. Ez lesz a második legrövidebb műsor a VV történetében, a legelső volt a legrövidebb, a leghosszabb pedig a harmadik volt” - tájékoztatott minket Herman Péter producer, aki nem izgul amiatt, hogy az okostelefonokra kidolgozott applikáció miatt az idősebbeket kiszorítják a szavazásból.

 „Ezt a megoldást, hogy nem SMS-ben, hanem mobiltelefonon keresztül lehet szavazni, kutatás előzte meg. Már az idősebb, vidéken élő emberek is egyre gyakrabban kapnak okostelefont az unokáiktól, így szó nincs róla, hogy őket ne lehetne bevonni a műsorba” – tette hozzá.