Kiverte a biztosítékot Szulák Andreánál, hogy Németh Kristóf, a Játékszín igazgatója elárulta a Blikknek, kolléganője elfeledkezett a péntek esti előadásáról, és taxival sietett a színházba.

Szervezési hiba csúszott a nem nyomulós Szulák Andrea életébe, egy időben két helyen vállalt fellépést. Szerencsére időben észrevette az átfedést, és a Játékszín igazgatójának, Németh Kristófnak a segítségével gyorsan átrobogott a színházba, ahol kis csúszással elkezdődött a színdarab. Az a tény, hogy a tökéletes imázsra törekvő, ugyanakkor emberi hibát is elkövető művésznőről kiderült a baki, betette nála a kiskaput.  

Forrás: Szabo Balazs

"Mindazoknak, akiket érdekel! Örülök, hogy Német Kristóf ilyen 'nagyszerűen' vezeti a Játékszínt, és bármelyik művésze jó hírét képes beáldozni egy kis öntömjénezésre, mindazonáltal mérhetetlen undorral tölt el ez stílustalanság! Arról nem is beszélve, hogy engem a Blikk meg sem mert szólítani, nyilván pontosan tudják, szóba sem állnék velük, de azért mégis... mindennek van határa!!! A mai nappal nem tartozom a Játékszínhez! - írta ki a közösségi oldalára.

Pár órával később Szulák már nyugalomra intette rajongóit.

"Mindenki higgadjon le a ... (legfőképpen én)
Ekszkuzálások kipipálva, a Blikk, pedig jön nekem néhánnyal, majd összeszámolom mennyivel. Éljen a boldog, és elégedett közönség, a fantasztikus kollégák, és akik hisznek bennem! Peace! "

 Később Németh Kristóf, a Játékszín igazgatója Szulákkal közös nyilatkozatot adott ki.

"Adminisztrációs hiba okán január 10-én, múlt pénteken, egy este két helyszínen is hirdettek fellépést Szulák Andrea művésznő részvételével, akinek azonban sikerült mindkét teltházas eseményen részt vennie és pompás művészi színvonalon teljesítenie. A félreértések tisztázódtak. Az Acélmagnóliákat legközelebb január 17-én pénteken este láthatja a közönség a Játékszín műsorán, természetesen Szulák Andreával"