Egy hete nyitotta meg a kapuit a Villa, máris több szerelmi szálon fut a 11 villalakó  élete. A szerelmi háromszögek bonyolódnak, és egy fura vonzalom is kibontakozóban van.

Mint ahogy délelőtt már megírtuk, Simon és Charlotte között  szerelmi (?) románc alakult ki, a fiú volt az első olyan villalakó, aki nyelves csókot váltott. Bár Simon azzal a szándékkal vágott a villalétbe, hogy nem fog senkihez sem kötődni, Charlotte miatt alaposan összezavarodott. 

 A legviccesebb mégis Aurelio dühkitörése, majd az ezt követő, immár megszokottnak tekinthető könnyzápora volt.

A magát nagy nőcsábásznak tituláló fiút már akkor a sírás kerülgette, amikor is a számára oly kedves Teo egy szexis rúdtánc mutatvány után megcsókolta az általa csak "Öregnek" becézett, rangidős Lacit, aki begerjedt a  lány vonaglástól és viszonzásképpen lesmárolta a lányt. Teo korábban kifejtette, hogy a 40-es férfi akár az apja is lehetne, mégis vele akarta féltékennyé tenni a teljesen rákattant, divatmániás Auréliót. Teo nem állt meg itt: hogy fokozza Aurélió gyötrelmét, a hálószobában heccből újabb csókcsatába keveredett, ezúttal Anikóval, aki valóban bejön a biszexuális lánynak.

"Rosszul vagyok az ilyenektől" - mondta kiakadva Aurelio, akit még Istenes Bence is megsajnált.

"Kezdem sajnálni Auréliót, nem csak Laci, hanem Alexa is a vetélytársa lett" - nevetett a történteken a műsorvezető.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

 

Az Iza, Dorka és Zsolt háromszög lassan a végét járja. Bár Iza megszokta, hogy a kinti világban senki sem utasítja vissza, a villában rájött, hogy nem tetszhet mindenkinek. Az autók között pucsító lány tudomásul vette, hogy Zsoltnak jobban tetszik Dorka, mint ő. Először magában kereste a hibát, majd kiborult, kicsit később úgy döntött, hogy kiszáll a szerelmi háromszögből. "Rájöttem, hogy el kell fogadnom, nem tetszhetek mindenkinek.Tehát itt a villában nem lesz olyan ember, aki iránt vonzalmat éreznék, pedig erre szükségem lett volna"