A szexi DJ új társra talált, méghozzá egy Pomerániai törpespicc személyében. Idősödő kiskutyája mellé egy kölyköt vásárolt, ami évek óta nagy vágya volt.

Virág már hosszú ideje tervezte, hogy beszerez egy játszópajtást fehér kiskutyája számára, de a Pomerániai fajta megtalálása nehezebb volt, mint gondolta.
Régóta vadászom ezt a fajtát, mert nagyon megtetszettek ezek a kis szőrcsomóra hasonlító kiskutyák, illetve egy társat is kerestem a másik kutyusom, Rafi mellé, aki egy hétéves Bolognese. Nagyon nehéz Európában beszerezni ezt a fajtát, mert sokan hamisítják, ezért az ára is magasabb színvonalon mozog az átlagnál. Nekem azért tetszett, mert nagyon szeretem a szőrmés dolgokat, ruhában is, kiegészítőkben is és kutyákban is. Olyan kis macikutya és nagyon jó jelleme van. Olyan hangokat ad ki, mint egy mosómaci és már felismeri a tükörképét" – mesélt a playmate a Mokka stúdiójában.

Forrás: Facebook/Voksán Virág

A cuki öleb a Kiko nevet kapta, kiszorítva ezzel a versenyből a Django elnevezést, amin Virág korábban gondolkodott. Nem a lemezlovas az egyetlen sztár egyébként, aki mostanában kiskutyát vásárolt. Nemrég Pataki Zita vált büszke gazdivá.