Csobot Adél és VV Béci lesznek a BeleValóVilág műsorvezetői

Forrás: RTLKLUB -
RTL 2 Csobot Adél műsorvezető BeleValóVilág VV Béci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Február 2-tól, közvetlenül a ValóVilág esti összefoglalója után indul a BeleValóVilág. Már mindenki azt találgatja, kik lesznek az éjszakai háttérműsor műsorvezetői: a Life.hu megtudta. 

A hétfőtől szombatig 23 órakor, míg vasárnaponként este tízkor jelentkező műsor kiegészíti a realityben látottakat, és a meghívott vendégekkel diskurálnak a műsorvezetők. A csatorna Csobot Adéllal egészen biztosan tutira megy, bár a lány már az AfterX-ben is megosztó volt, nem kevesen kapcsoltak a műsorra: ha másért nem, legalább a dekoltázsa látványáért. VV Bécit pedig izgatottan várjuk.

Forrás: RTLKLUB
Csobot Adél "megőrült"http://www.life.hu/szorakozz/20140126-csobot-adel-az-rtl-klub-x-faktoranak-felfedezettje-enekes-musorvezeto-a-facebookra-fotokat-posztolt.htmlCsobot Adél rövidre vágatta szexi tincseithttp://www.life.hu/szepulj/20140121-csobot-adel-enekesno-megujult-a-2014-es-evben-rovidre-vagatta-frizurajat.htmlEgyütt távozott az X-Faktorból Csobot és Isteneshttp://www.life.hu/szeress/20131216-csobot-adel-es-istenes-bence-egy-autoval-hajtott-el-az-x-faktor-finalejarol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.