Szemhéjpúdert eszik Brittoni

Forrás: My Strange Addiction -
bizarr szemfesték szokás LifeNight smink függőség szemhéjpúder evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába figyelmeztették orvosai az akár halálos kimenetelű következményekről, a fiatal lány nem tud felhagyni furcsa szokásával.

Nem bír ellenállni a szemhéjpúdereknek Brittoni. A 22 éves lány azonban nem sminkeléskor enged a csillámló porok csábításának: furcsa módon minden nap eszik belőlük. Hol kevesebbet, hol többet. Annak ellenére, hogy tudja, ezzel mennyire veszélyezteti az egészségét.

Forrás: My Strange Addiction
Jónő videó: Nappali sminkhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140202-hogyan-legyek-jo-no-nappali-smink.htmlMától kezdve napi rendszerességgel készítek videókat itt, a Life.hu-n. Kezdjük is a sort egy könnyű, nappali sminkkel, amit bárki begyakorolhat, hogy aztán simán induljon a reggel.Hogyan legyek jó nőOrigoFelnagyított homokszemek – hihetetlen fotókhttp://www.life.hu/kult/20140121-dr-gary-greenberg-orvosbiologus-kutato-haromszazszorosara-nagyitott-homokszemeket-fenykepezett.htmlEgy orvosbiológus háromszázszorosára nagyított képeken mutatja meg a homokszemek valódi arcát.KultOrigoHajrá, monokróm! 2014 legütősebb lakbertrendjehttp://www.life.hu/csalad/20140107-a-legutosebb-lakber-trend-2014-ben-hajra-monokrom.htmlSzámos lakberendező vagy saját otthonát tervezgető nő kaphat a fejéhez most a legújabb trendek hallatán: 2014-ben ugyanis mindent elfelejthetünk, amivel eddig órákat, heteket töltöttünk el – a minták helyét, szerepét, a különböző színek összehangolását a lakásban ezúttal a monokróm összkép váltja. Néha a legegyszerűbb ötlet a legütősebb!Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.