Kárász Róbert Sarka Kata kommentelés TV2 igazságtalanság A Nagy Duett Facebook Oroszlán Szonja
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu csapatának, úgy A Nagy Duett nézőinek is fájt Sarka Kata produkciója. Kommentelők úgy vélik, igazságtalanság történt, és nem Kárász Robinak és Oroszlán Szonjának kellett volna kiesnie a show-műsorból. 

A Nagy Duett Facebook-oldalának követői ritka egyetértésben kritizálták L.L. Junior és Sarka Kata produkcióját. A legtöbben úgy vélik, igazságtalanság történt, és Hajdúnénak kellett volna kiesnie. Egy biztos, a csinos fiatal anyuka ezután sem az énektudásával érvényesül majd. Összeszedtük a legmarkánsabb véleményeket a közösségi oldalról, amelyekben igazán nem kíméltétek Katát.

Forrás: TV2

"Sarka Katának kellett volna hazahúzni!"

"Katica kell a jövő heti műsorban is, hogy legyen min röhögni, mennyire hamis és mégis van képe ott illegetni magát!"

"Jövő héten nem nézem, mert ekkora bunda, ami itt volt, sehol nincs."

"Sarka Kata hangja borzasztó! Kárász Robi látványnak is jó és hallgatni is! Mért kell erőltetni azt,
ami nem megy?"

"Ha nincs Hajdú Péter, Sarka Kata kiesett volna: igazságtalanság"

"Te jó ég, ez a bamba, botfülű, botlábú Sarka Kata továbbjutott, na ugye, mit tesz egy jó háttér.
Sajnálom, hogy kiestetek, Robi!"

"Hajdú mennyit fizetett, hogy Sarka bent maradjon? Bocsi, Junior, téged imádlak, de ez a nő egy tragédia!"

"Ez a nő egy tragédia, nem értem, hogy egy ország előtt miért csinál magából bohócot. Illetve értem, van az a pénz, amiért semmi nem számít"

"Nincs igazság. Sarka Kata produkciója fájt. Robiék viszont nagyon jók voltak."

"Olyan sokkot kaptam Sarka Kata produkciójától, hogy fél üveg pezsgőt megittam húzóra."

Persze, voltak, akik tárgyilagosabban nézték a műsort és kiosztották facebookozó társaikat, mondván, A Nagy Duett pont arról szól, hogy a duettezők "egyik fele" NEM tud énekelni, és éppen ettől vicces.

Bizonyára Kata is olvasta a nem túl hízelgő bejegyzéseket és klaviatúrát ragadott. "Nem ígérem, hogy a hangom jobb lesz vasárnapra, de biztosan nem fogtok unatkozni a produkciónk alatt! Dávidnak nagyon tetszett, valószínűleg a mi hallásunkat örökölte!" - olvasható önironikusan cuki megjegyzése a Facebookon.

Hajdú Péter természetesen a nézőtérről szurkolt feleségének, majd kijelenette, lesz még Hajdú-Sarka nagylemez. Na, persze...

Megnéztük azt is, hogy a többi párosról miként vélekedtetek a közösségi oldalon. A legnépszerűbb a Király Viktor és Dundika-duó volt. Az ő produkciójuk, ahogy a múlt héten, most is tetszett a legtöbbeknek, de sokan kiemelkedően kedvesnek tartották a Nótár Mary mellett botladozó Fekete Laci előadását is.

Pucér testrészeikkel gyűjtenek lájkothttp://www.life.hu/bulvar/20140214-a-life-hu-heti-bulvarkokteljaban-nanasi-pal-varga-viktor-cinthya-dictator-szecsodi-kari-balint.htmlSztárhírekben az elmúlt héten sem szűkölködtünk. Szerelem, házasság, eljegyzés és pucérkodások mellett sajnos betegségekről is be "kellett" számolnunk.TV + BulvárOrigoMegválik gyönyörű, szőke hajától Szabó Zsófihttp://www.life.hu/bulvar/20140214-szabo-zsofi-a-joban-rosszban-szinesznoje-karaktere-betty-tanakis-kedveert-levagatja-a-hajat.htmlHatalmas változások előtt áll Szabó Zsófi, legalábbis ami a külsejét illeti. A fiatal színésznő szerepe kedvéért áldozza fel hosszú, szőke tincseit. TV + BulvárOrigo"Bombanő" lett Szecsődi Kari http://www.life.hu/bulvar/20140211-a-tv2-megasztarjaban-szecsodi-karcsikent-feltunt-kari-hatalmas-mellekkel-pozol-a-facebookon.htmlHosszas hormonkezelés után másfél éve megműttette a melleit Szecsődi Kari. Az egykori megasztáros úgy tűnik, megszokta új külsejét, ami, valljuk be, egyre csajosabb. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.