síbaleset Forma-1 szikla Michael Schumacher repülés mesterséges kóma pech balszerencse
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Forma-1 hétszeres világbajnokát megdobta egy szikla, 10,4 métert repült a levegőben, mielőtt beverte a fejét egy másik sziklába – állapította meg az ügyészség.

Balszerencsék sokasága az, ami Michael Schumacherrel történt a francia Alpokban. A francia hatóság most megállapította, hogy az expilótát megdobta egy hóval borított szikla, ezután több mint 10 métert repült a levegőben, majd olyan szerencsétlenül ért földet, hogy közben beverte a fejét egy másik sziklába és életveszélyes sérüléseket szenvedett – írja a német Bild.de.

Forrás: AFP/Patrick Hertzog

A hatóság korábban közölte azt is, semmi nem utal az idegenkezűségre az üggyel kapcsolatban, ezért megszüntették a nyomozást. Az egykori autóversenyző december 29-én szenvedett balesetet a francia Alpokban. Mesterséges kómában tartották, amelyből két hete próbálják felébreszteni. Egyelőre úgy tűnik, nem reagál a gyógyszermegvonásra, de az orvosok többször hangsúlyozták, hogy ez egy nagyon lassú és nehéz folyamat. Kitartás, Schumi!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.