Egymás ellen táncol a házaspár a Szombat Esti Lázban. Eszményi Viktória Cseh-Szakál Tibor, míg Heilig Gábor Südi Iringó oldalán koptatja a táncparkettet. 

"Táncolni ugyan szeretek, de hamar kiderült, hogy a legkevésbé sem tudok. Sokszor még az is nehezemre esik, hogy megjegyezzem az egymás után következő lépéseket. Irgalmatlan nehéz lesz. Mielőtt elvállaltam a felkérést, két-három napot gondolkodtam, hogy bírom-e fizikálisan" - mondta el a Borsnak a zenész.

Forrás: MTI/Beliczay László, Zih Zsolt

Heilig Gábor arról is beszélt, mit szól ahhoz, hogy felesége a jóképű táncossal próbál. "Azt szeretném, hogy akit szeretek, az érezze jól magát. Harminchét évnyi házasságot pedig egy kis távolság csak feldob" - vélekedik. 

"Amikor kiderült, hogy ki lesz a partnerem, megnéztem az összes korábbi versenyvideóját. Tibi rendkívül elegáns, szép férfi, és nagyon jó szakember. Mióta elkezdtünk próbálni, bármit csinálok, közben számolok, rogyasztok, egyenesítem a hátam" – tette hozzá Eszményi Viktória.

A műsor idén új szabályokkal kerül képernyőre. "Négy sztárpárt kértünk fel a versenyre, ők természetesen külön-külön, egy-egy profi táncossal lépnek majd fel. Mindenki végigtáncolja az összes műsort. Nincs kiesés, de minden fordulóban a zsűri eldönti, szerinte ki a legjobb. A végső győztest a nézők szavazzák meg" - mondta el a napilapnak Schiwert-Takács László, a műsor kreatív felelős szerkesztője.