Még egy Michelin-csillagos magyar éttermünk van

Onyx Borkonyha costes Michelin-csillag Magyarország elismerés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Costes és az Onyx után a budapesti Borkonyha étterem is megkapta a gasztrovilág egyik legnagyobb elismerését – írja a Hvg.hu. 

Büszkeség! Már három Michelin-csillagos étterem van Magyarországon. A Világevő blog szerdai értesülése szerint a Borkonyha is megkapta a rangos elismerést. A Dining Guide beszámolója szerint a szerkesztők a Borkonyhát fantasztikusnak tartják, és kiemelték a különösen kedvező ár/érték arányt.

Forrás: borkonyha.hu

A beszámoló megjegyzi, hogy a Borkonyha az első olyan díjazott Budapesten, amit nem a csúcsgasztronómia, hanem a bisztrós, lezserebb vonal jellemez, viszont népszerűsége a hazai közönség és a turisták körében is egekbe tört a megnyitás óta.

Biztató jelek Schumacher állapotábanhttp://www.life.hu/news/20140312-michael-schumacher-forma1-es-pilota-allapotaban-valtozas-allt-be.htmlApró, biztató jelek mutatnak arra, hogy a síbaleset miatt kómában fekvő sportoló állapotában javulás állt be.News--Így meztelenkedett Jake Gyllenhaalhttp://www.life.hu/news/20140312-jake-gyllenhaal-amerikai-szinesz-meztelenul-forgatta-az-everest-cimu-film-nehany-jelenetet-romaban.htmlA színész Rómában forgatja a jövőre mozikba kerülő Everest című filmet, amelynek pucér jeleneteit leleményes módon oldotta meg.News--Gyilkos pók hálója volt a banánonhttp://www.life.hu/news/20140311-egy-staffordshire-i-csalad-gyilkos-pok-halojat-talalta-egy-bananon-el-kellett-hagyniuk-otthonukat.htmlPórul járt a banánvásárlással egy staffordshire-i család. A gyümölcsön egy gyanús foltot találtak, amelyről először azt hitték, penész. Kiderült: tévedtek, a a brazil banánon egy háló volt, amit a világ egyik legmérgezőbb pókjai szőhettek. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.