Újabb csere – új vezérigazgató a Viasatnál

váltás Szabó András Viasat Farsang Péter vezérigazgató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Március 24-től Szabó András a Viasat Hungária új vezérigazgatója. Farsang Pétert váltja, aki 12 év után távozott a cégtől - írja a kreativ.hu. Korábban a TV2 jelentette be, hogy szerződést bontott Nagy Tamás Grandéval, a Jóban Rosszban producerével. 

Szabó András hétfőtől a Viasat3 és a Viasat6 csatornák mellett a vállalat egyéb csatornáiért, illetve a Viasat Nature, Viasat Explorer, valamint a Viasat History terjesztéséért is felel. Karrierjét a médiában a Paprika Latino-nál kezdte. A műsorgyártó vállalat operatív igazgatójaként a cég fejlődéséért felelt több mint három évig.

Miután 2012-ben a Modern Times Group (MTG) felvásárolta a Paprika Latinót, Szabó András csatlakozott az MTG-hez üzlet- és tartalomfejlesztési igazgatóként. Médiakarrierje előtt befektetési és stratégiai tanácsadóként dolgozott több országban. A tartalomfejlesztési feladatkört az MTG-nél Csizmadia Márta veszi át. Farsang Péter, a Viasat Hungária Zrt. korábbi vezérigazgatója 12 év után közös megegyezéssel hagyja el a céget.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.