Krasznai Tünde úgy döntött, szeretné azokat a lányokat segíteni, akik rossz útra tévedtek és kitörnének a pornóvilágból.

Az X-Faktor énekesnője már a tehetségkutató műsor előtt lezárta pornós múltját, mégis sokan a szemére hányták, hogy régebben pornófilmforgatásokon kereste meg a napi betevőt. Tünde most úgy döntött, Stohl Andráshoz hasonlóan szeretné segíteni a sorstársait és prevenciós programot indít – írja a Blikk

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Sok olyan lánytól kaptam e-mailt, akik hasonló helyzetből szeretnének szabadulni, mint a pornózás. Azt mesélik, erőt adtam nekik a saját élettörténetemmel. Vannak, akik arra kérnek, meséljem el nekik, hogyan lehet nemet mondani az ilyesfajta lehetőségre, a sok-sok pénzre, vagy kilépni az egészből. Stohl András is járta az országot, és előadást tartott a drogmegelőzésről a balesete után. Ha szükség van rám, én is szívesen mesélek fiataloknak, iskolásoknak egy-egy előadás keretein belül, hogy az én történetemen keresztül okuljanak, miért nem szabad bedőlni a szexmunkának és az azzal járó, de csak a felszínen csillogó világnak" – magyarázta az énekesnő.