Nem volt kormányváltó hangulat, bejutott az LMP is

Parlament szavazás győzelem országgyűlési képviselő-választás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az április hatodikán lezajlott országgyűlési képviselő-választást a FIDESZ-KDNP nyerte, a választáson nem volt kormányváltó hangulat.

Mint korábban megírtuk, Orbán Viktor elsöprő győzelmét ünnepli, és az előzetes várakozásokkal ellentétben vélhetően (az adatok 98%-os feldolgozottsága mellett kimondhatóan) az LMP is elérte a bejutási küszöbszintet. A Kormányváltók 25.89%-on állnak, a Jobbik 20.51% százalékot ért el, az adatok 98%-os feldolgozottsága mellett.

A választáson nem volt kormányváltó hangulat, nem történtek különösebb attrocitások, két ember viszont életét vesztette a szavazókörben vagy annak közvetlen közelében.

Orbán Viktor: "Győztünk"http://www.life.hu/news/20140406-valasztasi-eredmeny-nyert-a-fidesz-kdnp-orban-viktor-beszede.htmlKét ember halt meg szavazás közbenhttp://www.life.hu/news/20140406-ket-ember-halt-meg-az-orszaggyulesi-valasztasok-napjan.htmlOrszágszerte 39-szer riasztották a mentőket szavazókörben, vagy annak közvetlen környezetében történt esetekhez az országgyűlési választások napján. Két idős ember életét nem sikerült megmenteni.NewsSzavazásselfie - Baj lehet belőle?http://www.life.hu/news/20140406-selfie-a-2014-es-orszaggyulesi-valasztasokon.htmlLépten-nyomon olyan ígéretekkel találkozunk a Facebookon, hogy barátaink, ismerőseink vagy üzletfeleink majd selfie-znek egy jót szavazás alatt. Utánajártunk, lehet-e ebből baj.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.