szavazás haláleset országgyűlési választások 2014
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Országszerte 39-szer riasztották a mentőket szavazókörben, vagy annak közvetlen környezetében történt esetekhez az országgyűlési választások napján. Két idős ember életét nem sikerült megmenteni.

Makón egy hirtelen rosszul lett 80 év körüli nő, Szentendrén pedig egy 80 év körüli férfi életét a gyorsan érkező segítség ellenére sem lehetett megmenteni.

Budapest belvárosában viszont sikeresen élesztettek újra a mentők egy idős férfit, aki egy szavazóhelyiségben esett össze. Valószínűleg annak az idős férfinek is az életét sikerült megmenteni, akit a mozgóurnával érkező szavazóbizottsági tagok találtak legyengült, súlyos állapotban, a földön fekve, veszprémi lakásán. A férfit ellátás után rohamkocsival vitték sürgősségi osztályra.

Az országgyűlési választások napján leggyakrabban idős emberek rosszulléteit láttuk el, de elesésből származó végtagtörés, fejsérülés, orrvérzés és epilepsziás roham is előfordult.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.