Lezuhant az embercsillár – többen megsérültek

artista zuhanás Rhode Island mutatvány sérülés baleset akrobata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hajuknál fogva fellógatott artisták csúnya balesetet szenvedtek, állapotuk kritikus, de nem életveszélyes. Minderről brutális videó is készült.

Kilenc artista súlyos sérüléseket szenvedett vasárnap a Rhode Island állambeli Providence-ben, ahol egy cirkuszban az "embercsillár" elnevezésű mutatvány közben leszakadt a trapézszerkezet. A hajuknál fogva felfüggesztett akrobaták 7-12 méteres magasságból zuhantak le a Ringling Brothers-Barnum & Bailey Circus előadásán. A porondon egy táncos is megsérült. A baleset okait vizsgálják, a további vasárnapi és hétfői előadásokat törölték – írja az Origo. A szerencsétlenségről egy drámai videó is készült:

Megvédte BL-címét a Győrhttp://www.life.hu/news/20140504-gyori-audi-eto-kc-noi-kezilabda-bajnokok-ligaja-dontot-nyert.htmlMegvédte címét a női kézilabda Bajnokok Ligájában a Győri Audi ETO KC. A vasárnapi fináléban 27-21-re legyőzte a 2012-es bajnok montenegrói Buducsnoszt Podgoricát. A sorozat legeredményesebb játékosa Görbicz Anita lett 87 góllal.NewsEsélye sem volt az életben maradásra a lezuhant magyar síelőnekhttp://www.life.hu/news/20140503-28-eves-magyar-ferfi-meghalt-sieles-kozben-ausztriaban-kaprunban.html25 méteres zuhanás után nem volt esélye a túlélésre annak a magyar férfinak, aki csütörtökön szenvedett síbalesetet Ausztriában.NewsGepárd hármas ikrek születtek a schönbrunni állatkertbenhttp://www.life.hu/news/20140502-gepard-harmas-ikrek-szulettek-a-schonbrunni-allatkertben.htmlGepárd hármas ikrek születtek a schönbrunni állatkertben, anyjuk példamutatóan gondoskodik róluk - olvasható a Bild című napilapban.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.