Life.hu Csajfeszt sztárszerzők Takács Nóra fesztivál Szily Nóra Nánási Pál Müller Péter Corvin sétány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Május 29. és június 1. között először lesz Life.hu Csajfeszt a Corvin sétányon. Az ingyenes fesztiválon rengeteg program szól majd a nőkről nőknek. Vagyis nektek. Természetesen ezt a Life.hu és sztárszerzői sem hagyják ki!

Óriási hírünk van! Először rendezzük meg a Life.hu Csajfesztet május 29. és június 1. között. A 4 napos rendezvényen igazi programdömping lesz. A helyszín a VIII. kerületi Corvin sétány, ahol személyesen is találkozhatsz sztárszerzőinkkel, például Szily Nórával, Nánási Pállal, Takács Nórával, Müller Péterrel, Csonka Andrással.

Forrás: Thinkstock

Nem hiányozhat az Angyalműhely Ördög Nórával és Pély Barna új formációja, a B the First sem, de lesz még traccsparti, lélekápolás, zene, tánc, spinracing, jóga, fáklyás kangoo, női önvédelem, sminkelés, pasimegőrző (!), gyerekjátékok és tényleg minden, mi szem-szájnak ingere. A pontos programokat megtalálod a rendezvény internetes oldalán, Facebookján, illetve itt a Life.hu-n is folyamatosan követheted az eseményeket. Ami fontos, hogy mindez nem kerül semmibe, sőt, ha regisztrálsz, további kedvezményeket kapsz.

Miért regisztrálj?

- A karszalagért, amivel kedvezményesen vásárolhatsz a Life.hu Csajfeszt partnerüzleteiben.
- Hogy részt vehess a sorsoláson, ahol értékes nyeremények várnak rád!
- A regisztrált látogatók 50%-os kedvezménnyel utazhatnak a fesztiválra a MÁV-START Zrt. jóvoltából.
- Így tudnak levelezni veled, a nyerteseket is e-mailben értesítik ki.
- És mert csak 23 mp-et vesz igénybe. Tényleg!

Találkozzunk május végén a Corvin sétányon!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.