ValóVilág 6: Iza Zsófit hívta ki párbajra

Forrás: RTL 2 -
VV Iza RTL 2 VV Zsófi ValóVilág 6 párbaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan véget ér a ValóVilág 6. A villa jónője, a játék utolsó kiválasztottja, Iza kihívta azt a játékost, akivel szemben van némi esélye visszatérni és a top3-ba  kerülni

Iza és Zsófi csap össze a vasárnapi döntő előtti utolsó párbajon a ValóVilág stúdiójában. Bár a két lány között úgy isten igazából még sosem mérgesedett el a hangulat, azért igazi cicaharcra számíthatunk.

Forrás: RTL 2

Aki visszatér Aurelio és Viki mellé, az mindenképpen elmondhatja magáról, hogy az utolsó napig a villa lakója volt. Nos, hogy melyikük lesz az? Szombaton kiderül.

Aurelio: "Anyám miatt nem tisztelem a nőket"http://www.life.hu/bulvar/20140508-az-rtl-2-valovilag-6-jatekosa-vv-aurelio-anyja-miatt-nem-tiszteli-a-noket.htmlA villa farokpörgető sírós szájhőse Seherezádénak vallotta be, hogy nem tudja tisztelni a nőket. Az ok szerinte az, hogy az édesanyjával nem volt felhőtlen a kapcsolata, ráadásul az édesapja nevelte fel. Nos, ha tisztelet nincs is benne, azt alig várja, hogy a játék végeztével szexelhessen. TV + BulvárOrigoVisszakerült a pszichiátriára BB Évihttp://www.life.hu/bulvar/20140508-a-tv2-big-brother-gyoztese-bb-evi-ismet-a-pszichiatrian.htmlAz első Big Brother győztesének az utóbbi időben sokat romlott a mentális állapota, és ismét a kaposvári pszichiátrián kezelik.TV + BulvárHitelből házasodik a dúsgazdag Berkihttp://www.life.hu/bulvar/20140508-a-tv2-edes-elet-cimu-musoranak-szereploi-berki-krisztian-es-hodi-pamela-hitelbol-hazasodnak-ossze.htmlAz esküvőt tervezgeti Berki Krisztián és Hódi Pamela. Berki szerint a lányos háznak kell az esküvőt állnia, úgyhogy Pamela anyja vehetne fel hitelt, a keresztelőre pedig adja be a zaciba az aranyakat... Na, persze. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.