A Barátok közt sztárja szerint egy kapcsolat elején a szex a fontos, utána pedig lelki síkon mélyülhet el a viszony.

Ahogy a Life.hu is megírta, Solti Ádám nemrég bevallotta, hogyan vesztette el a szüzességét. Most pedig a sorozat kapcsán a szex és szerelem kapcsolatáról is kifejtette a véleményét. Ugyanis a Barátok közt epizódjaiban nagy port kavart az elvált ügyvédnő, Balogh Nóra és az egykori férfi prostituált Ádám kapcsolata. A szerelem azonban nem tartott túl sokáig és éppen a szex miatt lett vége a rövid románcnak, a színész pedig elmondta, ő hogyan vélekedik a történtekről – írja a Bors

Forrás: RTLKLUB

„Az elején szinte minden kapcsolat a szexről szól. Van is egy érdekes mondás, miszerint a szívhez a szexen át vezet az út, hiszen ez nagyon fontos egy kapcsolatban. A férfi addig, amíg elcsábítja a nőt, mindent megtesz. Udvarol, néha nem is teljesen őszinte, majd amikor megtörténik, már önmagát adja. Sok nő átlátja ezt, és ezért sem bánja, ha viszonylag hamar közelebb kerülnek egymáshoz a párjával, de hogyha csak a testiségre alapozik egy pár, akkor a szex után a délutáni ebédnél már nem tudnak másról beszélni" – mondta a lapnak a Nóra exét alakító Solti Ádám.

De mi lesz Nórával? Vajon visszatér Miklóshoz ezek után, vagy még fellángolhat a szerelem Ádámmal?

„Nóra és Ádám kapcsolata szinte egyik pillanatról a másikra változik, az, hogy ki szeret jobban kit és milyen érzelmi csaták zajlanak, még titok. Bokros Ádám erősen érzelmi oldalról közelíti meg ezt a kapcsolatot. Nóra személyében ott lehet az is, hogy még mindig kötődhet múltjuk miatt Miklóshoz. Ugyanakkor zavarhatja a korkülönbség is, érdekelheti, hogy mit beszélnek a háta mögött" – vélekedett a színész.