Durva lánybúcsúja volt Kim Kardashiannak

Forrás: Instagram/Kim Kardashian -
étterem hotel esküvő Kim Kardashian Kendall Jenner Párizs Khloe Kardashian Lánybúcsú pezsgő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pezsgő, Párizs és néhány celebpajti – így telnek a sztármami lányságának utolsó napjai.

Azt már jól tudjuk, hogy Kim Kardashian nem szereti elaprózni a dolgokat. Főleg nem az olyanokat, mint például a közelgő esküvője, vagy épp az előtte tartandó lánybúcsúja. A 33 éves celeblány Párizsba hívta össze híresebbnél híresebb barátnőit, akik között ott voltak többek között a testvérei, Khloe Kardashian, Kendall Jenner és Kylie Jenner is.

Forrás: Instagram/Kim Kardashian

Miután elköltötték vacsorájukat a francia főváros egyik legexkluzívabb éttermében, a Hotel Costesben, felszerelték magukat 15 üveg pezsgővel, hogy a város összes nevezetessége előtt lőjenek magukról egy fotót. Íme egy kis ízelítő:

Forrás: Instagram/Kim Kardashian

Azért Kim Kardashian ruhája is megér egy misét: a csekély 20 ezer dolláros Balmain darabot a tervező magyarázata szerint az a híres Fabergé tojás ihlette, amelyet még Elizabeth Taylor kapott Richard Burtontől annak idején. Nem semmi buli volt, az biztos.

Forrás: Instagram/Kim Kardashian

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.