Szexre hívja a nyugdíjasokat a német köztévé

Forrás: Thinkstock -
dokumentumfilm szex köztévé felvilágosítás ARD nyugdíjas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A német közszolgálati televízió, az ARD nyugdíjasokat keres dokumentumsorozatához. Az idős párok egyikének szexelnie is kell a kamera előtt.

A német televíziózásban komolyan veszik a dokumentumfilm-készítést. Az elmúlt évben többmilliós nézettsége volt a többrészes szexuális felvilágosító sorozatnak, ami a Make Love – A szerelem művészete megtanulható címet viselte. És ami a televíziózás történetében még nem fordult elő: a filmbejátszásokban egy vállalkozó kedvű amatőr pár együttlétét láthatták az érdeklődők. Nem imitálták a szexet a kamerák előtt, hanem valóban csinálták is – írja a Bors.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A műsorkészítők ősztől újabb részeket szeretnének adásba küldeni, és az előzetes szerint ezekben fontos kérdéskör lesz az öregedés, az öregkor és a szexualitás. Úgyhogy internetes casting-felhívásokban 40 és 100 év közötti párokat keresnek: „50 felett jár, és épp most esett szerelembe? Vagy kiröpültek a gyerekek, és 20 év házasság után már nem működik úgy a dolog az ágyban, mint korábban?" – szól a felhívás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.