A VV6 győztese, Aurelio megmutatta a Life.hu-nak, hogyan rendezte be a lakását. Kedvenc villatársainak fényképei természetesen nem hiányozhatnak a falról. Hangulatos képek következnek!

Aureliónak eddig egy saját széke sem volt, ám 23 évesen 4 hónap alatt  lett lakástulajdonos. A bajai fiú szépen berendezkedett a dél-budai lakóparkban, ahol jelenléte megosztja a szomszédokat.

/1405/Kukka2014528103112

„Azt látom, hogy megoszlik a vélemény rólam. Van, akinek azt látom az arcán, hogy úristen, ide költözött ez a fiú, és van, aki kedvesen mosolyog rám. Sok itt a gyerekes család, szerencsére imádom a gyerekeket, igyekszem kedvesen szólni hozzájuk. Azt szoktam meg a kisvárosomban, Baján, hogy mindenkit üdvözlök, főleg az utcánkban. Itt most tényleg mindenkinek előre köszönök, néznek is rám, hogy ki vagyok. Ma lesz a harmadik éjszakám az új otthonomban, vasárnap volt az első. Tök könnyen elaludtam, pedig a bioritmusom még eléggé fel van borulva. Megszoktam, hogy a villában hajnali 3-4 óra körül feküdtünk le, egyelőre az életben is így működöm. A lakást próbálom egyre otthonosabbá varázsolni, de a cuccaim fele még Baján maradt. Nem tervezem, hogy véglegesen a fővárosba költözöm, jövök-megyek majd a két város között. Nem akarom egyedül hagyni apámat, aki egyelőre csak képeken látta a nyereményemet, igaz, úgy kisebbnek tűnik, mint valójában" – osztotta meg velünk Aurelio, miközben megmutatta a lakását. A falakról  villabarátai, Zsófi és Gyúrós Józsi köszönt ránk.