Körbefutjuk a Balatont!

Forrás: ultrabalaton.hu -
Life.hu szurkolás Ultrabalaton váltó futás Origo Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az év egyik legjobban várt futóeseménye, az Ultrabalaton május 31-én, szombaton rajtol Balatonaligáról. Az Origo és a Life.hu csapata is leküzdi a több mint 200 km-t. Drukkolj nekünk élőben vagy az interneten!

Szombaton rajtol a mezőny hazánk egyik legismertebb és legkedveltebb futóversenyén, az Ultrabalatonon. Már nyolcadik alkalommal rendezik meg a tó körüli futást. Van, aki egyéniben indul az extrém hosszú, 212 km-es távon. Sőt, akad, aki mezítláb vág neki a megmérettetésnek.

Forrás: ultrabalaton.hu

Dáva Iván ultrafutó ezzel az akciójával a „előlábra érkezés" technikát szeretné népszerűsíteni. „Ez egy sokkal egészségesebb, összeszedettem mozgás. Biztos ismerős a futók körében az, hogy térd- és derékfájás jelentkezik egy hosszabb táv után, vagy közben. Az előlábra érkezés technikával mindez kiküszöbölhető" – mesélte a sportbanyaszat.postr.hu-nak a civilben grafikusként dolgozó ultrafutó.

Sokan csapatban húznak futócipőt – így teszünk mi is! Egy 10 fős váltóban tudjuk le a 212 kilométert. Ha van kedved, biztasd az Origo csapatát a helyszínen vagy kövesd a Percről-percre tudósítást itt vagy itt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.