figyelmesség Rubint Réka ajándék üzenet szerelem születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Bárcsak minden FÉRFI ilyen lenne, mint az én Szerelmem!" - kommentelte Rubint Réka férje születésnapi üzenetét a Facebookon. Meg kell hagyni, Norbi igazán odatette magát. A szerelmes üzenet csak a kezdet, és nem is az a lényeg.

Hatalmas rózsacsokor, figyelmesség és egy olyan üzenet, amelyet nehéz elfelejteni. Schobert Norbi így köszöntötte születésnapján feleségét, Rubint Rékát. Kár is lenne hozzátennünk bármit. Idézzük A Szerelmes Üzenetet.

Forrás: Facebook/Norbi Update

"Ha egy óvodába jártam volna Veled. Ha akkor már ismertelek volna. Neked hordtam volna az uzsonnám. Téged vártalak volna a mászókán. Neked rajzoltam volna szívet a homokba. A csendes pihenőn a Te kezed fogtam volna. Köszönöm, hogy megszülettél és velem vagy Te gyönyörű kislány! Boldog szüketésnapot Réka! Norbi"

Rubint Réka brutálizmos: artista fotósorozat készült rólahttp://www.life.hu/ez-zsir/20140614-rubint-raka-schobert-norbi-fitneszguru-felesege-megmutatta-izmait.htmlA fitneszlady sosem rejtegette tökéletesen, talán már egy kicsit túlságosan is kidolgozott testét. Most sem szégyenlősködött.Ez Zsír!OrigoRubint Réka mumus lett a gyerekei szerinthttp://www.life.hu/bulvar/20140605-rubint-reka-fitneszlady-fejet-abrazolo-fotoval-pozol-kisfia-zizmike.htmlA fitneszlady fejét ábrázoló képpel takarta ki az arcát Zizmike. Ez tényleg a nap képe...TV + BulvárOrigoRubint Réka brutálizmos: artista fotósorozat készült rólahttp://www.life.hu/ez-zsir/20140614-rubint-raka-schobert-norbi-fitneszguru-felesege-megmutatta-izmait.htmlA fitneszlady sosem rejtegette tökéletesen, talán már egy kicsit túlságosan is kidolgozott testét. Most sem szégyenlősködött.Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.