Összeomlott a Dunántúlra irányuló vonatközlekedés - két órát késnek a vonatok

Forrás: Origo -
Szombathely vonat Dunántúl Balaton műszaki hiba késés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ötven-hetven percet késnek a vonatok a dél-balatoni, az észak-balatoni és a szombathelyi vasútvonalon – közölte a Mávinform péntek délután.

Kolléganőnk a helyszínről küldte a képet.

vonatkésés, Balaton Forrás: Origo

A késések oka, hogy a Budapest-Székesfehérvár vonalon, a Kelenföldi pályaudvar és Tárnok között pénteken kora délután elromlott a biztosítóberendezés. A hiba miatt Nagytéténynél a váltókat sem tudták átállítani, így az egész szakaszon állnak a vonatok. A nagytétényi biztosítóberendezést kora este megjavították, de továbbra is jelentős késések várhatók az említett vonalakon.

A műszaki probléma a dél-balatoni, az észak-balatoni és a szombathelyi vonalon 70-100 perces, egyes vonatok esetében 120-150 perces késést okozott a nap folyamán. A menetrend szerinti közlekedés csak 22 óra után állhat helyre - áll a Mávinform közleményében.

Egy európai csapat búcsúzik ma a focivébétől - Milán már tudja, melyik!http://www.life.hu/news/20140703-a-franciaorszag-es-nemetorszag-negyeddonto-meccs-eredmenye-a-fociveben-milan-josol.htmlA brazíliai focivébén nem voltak sikeresek az európai országok válogatottjai, és egy továbbitól ismét búcsúznunk kell. Ez biztos. Milán, a Life.hu jóskutyája pontosan tudja, melyik csapat rajongói lesznek szomorúak.NewsOrigoVeszély! Öngyilkosságot kísérelhet meg Oscar Pistoriushttp://www.life.hu/news/20140704-oscar-pistorius-parasportolo-gyilkossagi-pere-folytatodik-es-azt-is-felmerult-hogy-gyilkossagot.htmlA barátnőjét meggyilkoló Oscar Pistorius a szakorvosi vélemény szerint felelősségre vonható a tetteiért, de hiperaktív, ideges természetű, ezért saját magára nézve veszélyes lehet.News--Hatalmas bravúr! Babos Tímea döntős Wimbledonbanhttp://www.life.hu/news/20140704-babos-timea-teniszezo-dontos-a-wimbledoni-tenisztornan-noi-parosban-partnerevel-a-francia-kristina.htmlBabos Tímea és párja, Kristina Mladenovics pénteken bejutottak a női páros fináléjába a wimbledoni teniszbajnokságon, miután két szettben legyőzték az Andrea Petkovic, Magdalena Rybarikova német, szlovák duót.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.