Babos Tímea tenisz Wimbledon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Babos Tímea - oldalán a francia Kristina Mladenoviccsal - kikapott a női páros fináléjában a wimbledoni teniszbajnokságon.

A döntőt az idei Australian Openen győztes, a Roland Garroson pedig döntős, második helyen kiemelt Sara Errani, Robert Vinci olasz duó nyerte 6:1, 6:3-ra.

A meccs végi gratuláció nem maradt el Forrás: AFP/Andrew Cowie

Legutóbb 1986-ban játszhatott magyar játékos Grand Slam-tornán döntőt, akkor Temesvári Andrea Martina Navratilovával diadalmaskodott Párizsban, a francia nyílt bajnokságon. A szombati mérkőzés 55 percig tartott.

Belgium legyőzi Argentínát? Milán így gondolja!http://www.life.hu/news/20140705-ki-nyeri-az-argentina-belgium-meccset-a-fociveben.htmlEgyre nő a feszültség a focivébé meccsein. Milán pénteken helyesen tippelte meg Németország győzelmét, lássuk, ma milyen formában van a Life.hu édes jóskutyája. News--Katalin, a grimaszhercegnőhttp://www.life.hu/news/20140705-katalin-hercegno-vilmos-herceg-felesege-vicces-arckifejezesei-wimbledonban.htmlA legdögösebb teniszezőfeleségeket már jó ideje kiválasztottuk, ám ahhoz kétség sem férhet, hogy a legviccesebb szurkolók között előkelő helyet kapna Katalin hercegnő is. News--Neymar-nak véget ért a világbajnoksághttp://www.life.hu/news/20140705-foci-vebe-hatserulese-miatt-neymar-szamara-befejezodott-a-vilagbajnoksag.htmlCsigolyatörést szenvedett a pénteki negyeddöntőben Neymar, a brazilok sztárcsatárja, így a válogatottnak a labdarúgó-világbajnokság hátralévő részében nélkülöznie kell a játékost - jelentette be a csapat orvosa, Rodrigo Lasmar.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.