Az RTL Klub szerint szerződést szegett Ördög Nóra azzal, hogy átigazolt a közvetlen konkurenciához, a TV2-höz.

Ahogy a Life.hu is megírta, Ördög Nóra nagy titokban a TV2-höz igazolt. Kolosi Péter programigazgató az Origónak azt mondta, hogy szerinte a műsorvezető a karrierjét a csatornának köszönhette, és szóba sem került, hogy más műsorra lett volna igénye.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

„Megsértette a szerződést, ez nem kérdés. Engem személy szerint nagyon meglepett, nem számítottam rá, szóba sem került korábban, hogy vált. Nem volt olyan kérése, hogy más típusú műsorokat szerezne. Nálunk most nem volt jelentős feladata, de a gyerekszülés előtt épp ez volt a kérése. Hamarosan szül, tavasszal lehetett volna képernyőn, de ettől függetlenül alkalmazott volt nálunk" – mondta Kolosi, aki kollegáival együtt megdöbbent Nóri lépésén.

„Elsősorban pénz miatt mehetett át, de ettől függetlenül elképesztőnek tartom a lépést, és mélyen elítélem erkölcsileg, amit tett. Ő aztán valóban mindent az RTL-nek köszönhet a karrierjében, és most úgy távozik, hogy beszélgetés sem volt a jövőről. Ugyanakkor lehet, hogy eddig volt nekünk jó, mert nálunk sem árt, ha új arcok jönnek. Nem vagyunk kétségbe esve" – mondta a programigazgató.