Néhány napja a csapból is Gáspár Győző folyik. A múlt hét közepén a TV2 közleményben tudatta, hogy kirúgták Győzikét az Édes Életből. A showman ugyanis megrángatott egy szerkesztőnőt. Győző először úgy tett, mintha nem tudna a dologról, majd - állítólag - pszichiátriára került és közleményt adott ki, amelyben cáfolja, hogy agresszívan viselkedett volna. Tegnap azonban már arról írhattunk, hogy Győző luxuskocsit vásárolt lányának, Evelinnek, ma pedig a kisebb Gáspár lány VIP-bulijának képeivel van tele a Facebook. 

Bár a TV2 Édes Életében sokat siránkoztak Gáspárék az anyagi helyzetük miatt, de mielőtt néhány könnycseppet elmorzsolnánk, higgadjunk le: nincs akkora baj. A showman ugyanis épp a napokban tett szert két, egyenként 30-35 millió forintot érő luxusautóra. Az egyiket, a kb. 35 millió forintot érő hófehér Porsche Panamerát - a Blikk információja szerint - saját maga használja, a másikat Porsche Carrera 911 Cabriót pedig lánya, Evelin.

Forrás: Facebook

A napilap azt firtatja, honnan van erre pénzük Győziéknek. A frappáns válasz a következő: "Eltartási szerződést kötöttünk egy idős bácsival, aki nem messze lakik tőlünk. Nagyon szerette a műsoraimat, s amikor ezt megtudtam, felkerestem, és jó barátságot kötöttünk. Később megegyeztünk, hogy a családom fogja a gondját viselni, cserébe mi örökölünk utána" – magyarázkodott - nem túlságosan hihetően -Győző. "A garázsomban most valóban két csodaszép autó áll, a fehér a bácsié, de én használom. Evelin autója egyébként 39,8 millió forint volt, de az is a bácsi nevén van. Nem én vettem" - tette hozzá. 

Egyébként nemcsak Evelin, hanem Virág szülinapját is nagy parádéval ünnepelte a család. Fotó természetesen erről is készült.

Forrás: Facebook/Gáspár Győző