Gyanús, nagyon gyanús ez a Győzike - Magyarázza a bizonyítványát

luxus Gáspár Győző Porsche autó eltartási szerződés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány napja a csapból is Gáspár Győző folyik. A múlt hét közepén a TV2 közleményben tudatta, hogy kirúgták Győzikét az Édes Életből. A showman ugyanis megrángatott egy szerkesztőnőt. Győző először úgy tett, mintha nem tudna a dologról, majd - állítólag - pszichiátriára került és közleményt adott ki, amelyben cáfolja, hogy agresszívan viselkedett volna. Tegnap azonban már arról írhattunk, hogy Győző luxuskocsit vásárolt lányának, Evelinnek, ma pedig a kisebb Gáspár lány VIP-bulijának képeivel van tele a Facebook. 

Bár a TV2 Édes Életében sokat siránkoztak Gáspárék az anyagi helyzetük miatt, de mielőtt néhány könnycseppet elmorzsolnánk, higgadjunk le: nincs akkora baj. A showman ugyanis épp a napokban tett szert két, egyenként 30-35 millió forintot érő luxusautóra. Az egyiket, a kb. 35 millió forintot érő hófehér Porsche Panamerát - a Blikk információja szerint - saját maga használja, a másikat Porsche Carrera 911 Cabriót pedig lánya, Evelin.

Forrás: Facebook

A napilap azt firtatja, honnan van erre pénzük Győziéknek. A frappáns válasz a következő: "Eltartási szerződést kötöttünk egy idős bácsival, aki nem messze lakik tőlünk. Nagyon szerette a műsoraimat, s amikor ezt megtudtam, felkerestem, és jó barátságot kötöttünk. Később megegyeztünk, hogy a családom fogja a gondját viselni, cserébe mi örökölünk utána" – magyarázkodott - nem túlságosan hihetően -Győző. "A garázsomban most valóban két csodaszép autó áll, a fehér a bácsié, de én használom. Evelin autója egyébként 39,8 millió forint volt, de az is a bácsi nevén van. Nem én vettem" - tette hozzá.

Egyébként nemcsak Evelin, hanem Virág szülinapját is nagy parádéval ünnepelte a család. Fotó természetesen erről is készült.

Forrás: Facebook/Gáspár Győző

KIfulladt Száraz Dénes karakterehttp://www.life.hu/bulvar/20140728-a-tv2-joban-rosszban-sorozataban-szaraz-denes-ma-szerepel-utoljara.htmlBár már áprilisban leforgatta a Jóban Rosszban utolsó jelenetét Száraz Dénes, de egészen idáig láthattuk a képernyőn. Aki odavan a színészért, az semmiképpen ne hagyja ki a mai epizódot, mert többé nem látja a sorozatban.TV + Bulvár--Mikrochipet ültetnek Schumacher agyábahttp://www.life.hu/bulvar/20140728-schumacher-agyaba-ket-zagrabi-orvos-darko-chudyt-es-vedran-deletist-mikrochipet-ultet-hogy-teljesen.htmlNem tudni, hihetünk-e a hírnek, mindenesetre egy horvát lap arról számol be, hogy két zágrábi idegsebészt kért meg Schumacher családja, segítsenek az egykori világbajnok felépülésében. TV + Bulvár--Bulvárrap Hegyi Rolival: "Edinát jó sok pali feleségül venné"http://www.life.hu/bulvar/20140727-bulvarrap-hegyi-rolival-benne-sarka-kata-liptai-claudia-omega-kulcsar-edina-magyarorszag-szepe.htmlAz szjger.hu rappere hetente egyszer beugrik a Life.hu- ra, nem kíméli a celebeket és örömmel bemutatja a hét legnagyobb sztorijait. A BulvárRAP-ből költői túlzással mindenről értesülhetsz, ami mostanában történt. Figyelem, erre a cikkre jellemző az erős költői túlzás!TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.