Az a hír járja, hogy Aurelio és Görög Zita is szerepel majd a Celeb vagyok, ments ki innen! című show-ban. A ValóVilág győztese ismét pörgetheti a pélót. 

Ahogy a Life.hu is megírta, újra indul a Celeb vagyok, ments ki innen! dzsungel show. Állítólag Görög Zita is vállalta, hogy Vadon Jani és Sebestyén Balázs kínozzák a műsorban. Arról viszont fogalma sincs, mi vár rá Aurelio mellett – írja a Bors.  

Forrás: RTLKLUB

„Helikopterezés? Azaz, amikor helikopterrel utazunk?" – kérdezte bizonytalanul a modell, amikor arról faggatták, mit szólna, ha Aurelio neki helikopterezne. Itt jegyeznénk meg, hogy a ValóVilág nyertesének egykori produkciójától a Life.hu szerkesztőségének is elállt a szava.

A Life.hu szerkesztősége együtt szemlélte Aurelio helikopterezésétFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Aurelio új jelentéssel töltötte meg a helikopterezés szót. Amikor felvilágosították Zitát, mi vár rá, heves tagadásba kezdett. „Nem utazom a dzsungelbe" – ismételgette.

Ugyanakkor a lap biztos forrásból tudni véli, hogy a szépséges modell is ott lesz a vadonba költöző celebtársaságban. Aurelio nem is lepődött meg a Zita utazásával kapcsolatos kérdésen, sőt elárulta, ismeri a modellt, és ígéretéhez hűen újra helikopterezni fog