Félmeztelen testét sebek borították annak a 30 év körülüli férfinek, akinek holttestéhez szombaton riasztották a rendőrséget Budapesten.

"Reggel nem sokkal fél kilenc után érkeztem anyukámmal és a testvéreimmel ide, hogy kitakarítsunk egy irodát – mesélte a teljes neve elhallgatását kérő P. Dávid a Borsnak. Megláttam egy földön heverő, fekete hajú, fekete farmert és fehér-kék kockás inget viselő férfit. Nagyon megijedtem, mert a farmerja félig le volt húzva, akárcsak az alsója. Az inge kigombolva. A hasán két zúzódásnyomot láttam, a nyakán pedig egy tíz-centi hosszú és kétcenti széles pirosas csík volt" – idézte fel a látottakat a holttestre rábukkanó férfi. Hallottam, amikor a rnedőrök mondták, hogy nagyjából öt-hat órája lehetett halott. Vagyis hajnali fél három és fél négy között halhatott meg. Az biztos, hogy nem itt lakott, senki nem tudja, hogy tudott bejönni a kapun. Semmilyen irat nem volt nála, egyedül a csuklóján volt egy külföldi feliratú szalag, olyan, amilyet a szórakozóhelyeken adnak. – mondta a fiatalember a Borsnak.

Forrás: Thinkstock

Az ORFK szerint az idegenkezűséget kizárták, azt, hogy a fiatal férfi szervezetében találtak-e drogot, egyelőre nem tudni.