Bajor özvegyének elege lett: perre megy kegyeletsértés miatt

Forrás: Facebook/ Bajor Imre Emlékére -
Bajor Imre per Bajor Ildikó kegyeletsértés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közelmúltban elhunyt színész, Bajor Imre özvegyének betelt a pohár, elege lett a kéretlen nyilatkozatokból. Bajor Ildikó Vargha Zoltán természetgyógyászt, Bajor Imre egészségügyi ellátásával kapcsolatos valótlan állításai miatt fogja perelni. Az özvegy ügyvédje megtette a szükséges jogi lépéseket.

Köztudott, hogy Vargha rövid ideig talpmasszázsal kezelte Bajor Imrét, hiszen a színész is, mint oly sok beteg az alternatív terápiákat is kipróbálta. Ezek közül volt az egyik Vargha Zoltán módszere.

Forrás: Facebook/ Bajor Imre Emlékére

Vargha azonban nem tartotta titokban, sőt állítólag módszerének reklámozására használta fel Bajor Imre nevét, aki először csak kérte, később határozottan megtiltotta Vargha Zoltánnak, hogy vele kapcsolatos információkat adjon közzé. Hiába. Bajor Imre halála után Ildikónak határozottan elege lett a jogsértésből.

"Ügyvédhez fordultam, aki megteszi a szükséges jogi lépéseket minden kegyeletsértő, Bajor Imre emlékét bántó vagy jogsértő nyilatkozat miatt. Eljutottam arra a szintre, hogy elegem lett" – mondta el az özvegy a Blikknek. Hegedűs László, a család ügyvédje megerősítette, megbízást kapott az özvegytől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.