A Konyhafőnök című műsorban szállt harcba ellenfeleivel Wossala Rozina, Kánya Kata lánya, hogy megszerezze a 10 millió forintos mesés fődíjat.

A társkeresés nagyasszonyának lánya, Rozina dolgzott már szórakozóhely üzletvezetőjeként, mixerként keverte a koktélokat egy Karib-tengeri faluban és különféle gasztronómiai túrákon is részt vesz – írja a Bors

Forrás: RTLKLUB

„Édesapám szállodai vonalon dolgozott, így neki köszönhetően éppúgy bepillantást nyerhettem a vendéglátás szépségébe, mint édesanyám révén a művészetekbe" – mesélte Rozina, aki tanult a Firenzei Vendéglátóipari Egyetemen, majd maga is vezetett osztályt a WERK-Akadémián.

„Az első igazi sikerélményem egy nyolcfogásos karácsonyi menü elkészítése volt, amit a család ámuldozás közepette fogyasztott el. Később egy rövid ideig része volt az életemnek Kovács Lázár: tőle kaptam meg a kezdeti szakmai lökést, örökre hálás leszek neki, hogy a vendéglátás felé terelt" – folytatta Rozina, aki nem csak a családot, de a Konyhafőnök szőrös szívű zsűrijét is egy perc alatt levette a lábáról isteni zellerpüréjével.