Nem csitulnak az indulatok Sebestyén Balázs körül. A műsorvezetőt, aki éppen szeretett nagymamáját gyászolja, továbbra is támadások és feljelentések érik a gólyatáborban megerőszakolt lány ügyén való viccelődés miatt, közben pedig Hujber Feri is durván neki esett a Morning Show szereplőinek, és a médiából való eltűntetésüket sürgette. Balázs azonban most újabb hibát vétett.

A Class FM műsorában éppen a munkahelyi baleset volt a téma, közben pedig felvetődött a kérdés, hogy mi történne Balázzsal és Vadon Janival, a Celeb vagyok, ments ki innen műsorában, ha megtámadná őket egy rinocérosz - a Kruger Nemzeti Parkban. Ezzel pedig Balázs egyértelművé tette, hol kell a show-ban szereplő hírességeknek (Bárdos Andrásnak, Szabó Zsófinak, VV Aurelió­nak, Baukó Évának) szembenézni a veszélyekkel - írja a Blikk. A Kruger Nemzeti Parkot nevezte meg az Origo.hu is lehetséges helyszínnek még augusztus elején. Itt részletesen olvashatsz arról, miért is olyan különleges ez a park.

Forrás: facebook/Morning Show

 A lap megkeresésére így reagált Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója: "Mi sem bizonyítja jobban, hogy mennyire várják a Celeb vagyok, ments ki innen! indulását, mint az, hogy éjjel-nappal erről beszélnének. Bár lehet, a show helyszíne már nem titok, de az biztos, hogy a műsor szeptember 18-i sajtótájékoztatójára még számos meglepetést tartogatunk."