Megint elszólta magát Sebestyén Balázs

Forrás: facebook/Morning Show -
elszólás Rákóczi Ferenc Celeb vagyok, ments ki innen! Vadon Jani Morning Show Class FM RTL Klub Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csitulnak az indulatok Sebestyén Balázs körül. A műsorvezetőt, aki éppen szeretett nagymamáját gyászolja, továbbra is támadások és feljelentések érik a gólyatáborban megerőszakolt lány ügyén való viccelődés miatt, közben pedig Hujber Feri is durván neki esett a Morning Show szereplőinek, és a médiából való eltűntetésüket sürgette. Balázs azonban most újabb hibát vétett.

A Class FM műsorában éppen a munkahelyi baleset volt a téma, közben pedig felvetődött a kérdés, hogy mi történne Balázzsal és Vadon Janival, a Celeb vagyok, ments ki innen műsorában, ha megtámadná őket egy rinocérosz - a Kruger Nemzeti Parkban. Ezzel pedig Balázs egyértelművé tette, hol kell a show-ban szereplő hírességeknek (Bárdos Andrásnak, Szabó Zsófinak, VV Aurelió­nak, Baukó Évának) szembenézni a veszélyekkel - írja a Blikk. A Kruger Nemzeti Parkot nevezte meg az Origo.hu is lehetséges helyszínnek még augusztus elején. Itt részletesen olvashatsz arról, miért is olyan különleges ez a park.

Forrás: facebook/Morning Show

A lap megkeresésére így reagált Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója: "Mi sem bizonyítja jobban, hogy mennyire várják a Celeb vagyok, ments ki innen! indulását, mint az, hogy éjjel-nappal erről beszélnének. Bár lehet, a show helyszíne már nem titok, de az biztos, hogy a műsor szeptember 18-i sajtótájékoztatójára még számos meglepetést tartogatunk."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.