Botrány tört ki az X-Faktor válogatásán

Forrás: RTLKLUB -
Tóth Gabi Szikora Róbert X-Faktor mentorok Little G Weevil őrültség botrány RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hörcher László ordibált, ledobta a színpadra a mikrofont, kiviharzott, majd visszajött és durván sértegette Tóth Gabit.

Teljesen kikelt magából a tehetségkutatóba jelentkező torzomborz férfi. Miután a mentorok leállították produkcióját, földhöz csapta a mikrofont és nyomdafestéket nem tűrő hangnemben leosztotta a mentorokat. Szikora Róbert és Little G Weevil kivitette a férfit a színpadról.

Forrás: RTLKLUB

„Mit képzelnek ezek magukról. A mentorgarnitúrának művész-továbbképzésre volna szüksége. Tóth Gabi neked az a szerencséd, hogy nem én vagyok a faterod, mert ha a faterod lennék egy hangszerarzenált vernék szét a hátadon" – üvöltözött László, aki nem ismereten a mentorok előtt, mert tavaly is próbálkozott, akkor a földön fetrengett a és borzalmasan énekelt.

„Törvényes eszközökkel hivatalos úton elégtételt fogok venni, ezért a briganti kirekesztő agresszióért, amit ez a mentorgarnitúra alkalmazott ellenem" – mondta a kivezettetés után, László, aki, magát különleges művésznek tarja és festményeiből még kiállítás is nyílt.

Sikeres alkotóművész az X-Faktor színpadánhttp://www.life.hu/bulvar/20140910-horanyi-julia-enekesno-jelmeztervezo-az-rtl-klubon-futo-x-faktor-tehetsegkutatoban-mutatkozik-be.htmlHorányi Júlia szombaton mutatkozik majd be az X-Faktorban. A 29 éves lány bár már sikeres díszlet-jelmeztervező, ő mégis úgy döntött, a zene az útja.TV + Bulvár--Kulisszatitkok a Sztárban sztárból - így változnak át az énekesekhttp://www.life.hu/bulvar/20140911-kulisszatitkok-a-sztarban-sztarbol-igy-keszitik-a-sztarok-maszkjait-specialis-szilikont-hasznalva.htmlKülönleges maszknak köszönhetően változnak át az énekesek hétről hétre a Sztárban sztárban. TV + Bulvár--Vajna Timi első spárgáját is megmutattahttp://www.life.hu/bulvar/20140912-vajna-timi-az-instagramjara-gyerekkori-fotot-posztolt.htmlNagy divat a celebek között is, hogy gyerekkori fotókat posztolnak magukról. Nos, most Vajna Timi is megmutatta...TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.