Címlapra vágyik Novák Angéla

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Playboy Novák Angéla pucér Celeb vagyok, ments ki innen! transzszexualitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Novák Angéla, a transzszexuális díva is tagja lesz a a Celeb vagyok, ments ki innen! csapatának. Elárulta, minden vágya, hogy a nyuszis magazin címlapján szerepeljen. 

Hazánk egyik legismertebb nővé operált előadóművésze azt reméli, a Celeb vagyok, ments ki innen! dzsungeltúrája után a nyuszis magazin felkéri, hogy szerepeljen a címlapjukon. Angéla kíváncsian vág bele a kalandba, ugyanis városimádónak tartja magát. Azzal is tisztában van, hogy megosztó személyiség.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Nem vagyok szégyenlős, de akit zavar, hogy 17 éves koromig férfiként éltem, azt nem akarom meggyőzni. Tudom, hogy a fiúk fognak elsősorban nehezebben elfogadni, de nem kell mindenkinek szeretnie. Akinek velem kapcsolatban rossz érzései vannak, annak a saját szexualitásával akadnak gondjai" – mondta el a előadóművész, aki ha megtalálná a párját, szívesen örökbe fogadna egy babát is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.