Krasznai Tünde magával viszi a dzsungelbe az otthon melegét és illatát

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
X-Faktor kabala Celeb vagyok ments ki innen Krasznai Tünde
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Intim kabaláját viszi magával a dzsungelbe az X-Faktor felfedezettje, amit ha magához ölel, érzi a meleg otthon illatát.

Énekesnőként szeretne karriert befutni az X-Faktor felfedezettje, most viszont elutazik celebeskedni az RTL Klub Celeb vagyok, ments ki innen! című realityjébe.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Énekesnőnek tartom magamat, de nem popénekesnő vagyok, inkább a színház a világom. A minőséghez pedig idő kell, nem egy csapásra lesz közkedvelt az ember. Tisztában vagyok vele, hogy jót tesz a karrieremnek, ha képernyőn látnak. De nem csak ez motivált, amikor elvállaltam a felkérést. Az izgalom és kihívás különösen vonz, ugyanis sohasem kerültem még ilyen helyzetekbe. Nem szándékozom olyat mutatni magamból, amit eddig nem ismertek meg az emberek, de az is biztos, hogy reálisan nem fognak tudni innen sem megismerni. Egy szerepet fogok játszani, a dzsungelbe került énekesnő szerepét" – árulta el Tünde, aki nem tart attól, hogy az éhezés miatt nagyon le fog fogyni és elveszti gömbölyded idomait.

"Most leadtam jó pár kilót, de nem nagy baj, ha még vesztek a súlyomból. Az X-Faktorban nem volt ideális a testalkatom, akkor voltam 70 kiló, most jóval kevesebb vagyok. Nem diétáztam, csak egészségesen kezdtem el táplálkozni és rendszeresen futok" – mondta az énekesnő, aki egy kabalával vág neki a dzsungelnek. „Egy kispárnát viszek magammal az útra, ennek különösebb szentimentális oka nincsen. Régi párna, sok mindent átélt már velem. Ha tudna beszélni..."

Bárdos András: "Még az is lehet, hogy rosszul döntöttem!"http://www.life.hu/bulvar/20140919-bardos-andras-ujsagiro-megy-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-cimu-realitybe.htmlBárdos András a Celeb vagyok, ments ki innen! című produkció egyik legnagyobb meglepetése. Igaz, az egykori híradós, aki nem mellesleg egyetemi rektorhelyettes volt, a Szombat Esti Lázban már megmutatta lazább oldalát, de meglepődtünk, hogy pornósztárok, ValóVilág-szereplők, egy transznemű előadóművész és több celeb társaságában indul neki a dzsungelkalandnak.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huHevesi Tamás felesége megy a dzsungelbehttp://www.life.hu/bulvar/20140925-hevesi-tamas-felesege-hevesi-kriszta-szexualpszichologus-aki-megy-a-celeb-vagyok-ments-ki-innenbe.htmlKevesen tudták eddig, hogy Hevesi Tamás neje az a Hevesi Kriszta ismert szexuálpszichológus, aki megy Afrikába a celebekkel. Közben férje a Sztárban sztárban versenyzik. TV + BulvárOrigoBalázsék miatt lezuhant az Afrikába tartó celebek gépe?http://www.life.hu/bulvar/20140925-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-videopremierje-elkeszult-amelyben-a-celebek-gepe-zuhanni-kezd.htmlElkészült a Celeb vagyok, ments ki innen! 2014-es szériájának videopremierje. Sebestyén Balázs pilótaként, Vadon Jani pedig első tisztként debütál a kisfilmben. A pilóták bénázása miatt a celebekkel zsúfolásig megtelt gép zuhanni kezd. Lehet, hogy el sem jutnak a hírességek Afrikáig?TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.