Intim kabaláját viszi magával a dzsungelbe az X-Faktor felfedezettje, amit ha magához ölel, érzi a meleg otthon illatát.

Énekesnőként szeretne karriert befutni az X-Faktor felfedezettje, most viszont elutazik celebeskedni az RTL Klub Celeb vagyok, ments ki innen! című realityjébe.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Énekesnőnek tartom magamat, de nem popénekesnő vagyok, inkább a színház a világom. A minőséghez pedig idő kell, nem egy csapásra lesz közkedvelt az ember. Tisztában vagyok vele, hogy jót tesz a karrieremnek, ha képernyőn látnak. De nem csak ez motivált, amikor elvállaltam a felkérést. Az izgalom és kihívás különösen vonz, ugyanis sohasem kerültem még ilyen helyzetekbe. Nem szándékozom olyat mutatni magamból, amit eddig nem ismertek meg az emberek, de az is biztos, hogy reálisan nem fognak tudni innen sem megismerni. Egy szerepet fogok játszani, a dzsungelbe került énekesnő szerepét" – árulta el Tünde, aki nem tart attól, hogy az éhezés miatt nagyon le fog fogyni és elveszti gömbölyded idomait.

"Most leadtam jó pár kilót, de nem nagy baj, ha még vesztek a súlyomból. Az X-Faktorban nem volt ideális a testalkatom, akkor voltam 70 kiló, most  jóval kevesebb vagyok. Nem diétáztam, csak egészségesen kezdtem el táplálkozni és rendszeresen futok" – mondta az énekesnő, aki egy kabalával vág neki a dzsungelnek. „Egy kispárnát viszek magammal az útra, ennek különösebb szentimentális oka nincsen. Régi párna, sok mindent átélt már velem. Ha tudna beszélni..."