Így néz ki az összes BuBi bringa egy helyen

Forrás: Facebook/MOL Bubi -
MOL BuBi Schönherz Zoltán Kollégium vetélkedő BME közbringa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az összes, vagy legalábbis több száz BuBi bringát gyűjtöttek össze az egyetemisták péntek éjjel, és vittek el a Schönherz Zoltán Kollégium elé. 

A Qpa egyik feladata ugyanis az volt, hogy az összes kerékpár legyen egyszerre egy fényképen.

Forrás: Facebook/MOL Bubi

Qpázók egy rövid videót is készítettek a különleges látványról:

A legmeglepőbb az volt, hogy a BKK nem jelentette fel a Qpázókat és nem is akadályozta a feladatot. Együttműködtek az egyetemistákkal, és segítettek a bringák elszállításában, hogy a hajnali órákra már helyre is állhasson a rend.

"Bár nem így képzeljük el Budapest új közösségi közlekedési eszközének rendeltetésszerű használatát, továbbra is nagyon örülünk a MOL Bubi népszerűségének!" - írták a Mol Bubi hivatalos Facebook oldalán.

Kipróbáltuk a BuBit:

A Life.hu két munkatársa is kipróbálhatta a Budapesti Biciklit. Íme, egy kis élménybeszámoló csajos szemmel.
Gyilkos újítások az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/news/20141003-megvaltozott-a-mentorhazba-jutas-szabalyrendszere-gyilkos-ujitasok-az-x-faktorban.htmlMeglepően átalakult a Mentorházba jutás procedúrája az idei X-Faktorban. Előre tudják a mentorok, hogy melyik kategóriát fogják mentorálni és hat székre ültetik a versenyzőket.NewsOrigoLemondott az ELTE két karának HÖK-elnökségehttp://www.life.hu/news/20141004-elte-totk-es-elte-ajk-hok-elnoksege-lemondott-az-eroszakos-buncselekmenyek-miatt.htmlAhogy azt korábban a Life.hu megírta, vizsgálatot indított az ELTE az újabb nemi erőszak miatt.News--Ma az állatokat ünnepeljük!http://www.life.hu/news/20141003-az-allatok-vilagnapja-oktober-4-e-oktober-5-en-pedig-allatok-vilagnapi-felvonulast-tartanak.htmlAz állatok világnapja, október 4-e az állatok védőszentje, Assisi Szent Ferenchez köthető. Ehhez kapcsolódóan október 5-én, vasárnap Állatok Világnapi felvonulást tartanak Budapesten. Ha tudsz, menj el te is a kedvenceddel!NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.