Ha aláírja új szerződését a Dinamo Moszkvánál Dzsudzsák Balázs, akkor évi 983 milliójával Huszti Szabolcs után (aki évi 1,22 milliárd forintot vág zsebre) ő lehet a második legjobban kereső sportolónk.

Dzsudzsák Balázzsal elégedettek a Dinamo Moszkvánál, ezért is szeretnék már most meghosszabbítani a jövő év végén lejáró szerződését - tudta meg a Blikk. A magyar válogatott labdarúgót négy évvel ezelőtt 19 millió euróért - 5,83 milliárd forintért - megvásárló klub az évi 2,5 millió eurós - 768 millió forintos -  alapfizetését 3,2 millióra - 983 millió forintra - emelné. 

Fotó: Polyak Attila - Origo

Persze, előfordulhat, hogy lenne, ahol még többet kapna, de Ifjabb Laczkó Mihály játékosmenedzser úgy véli, az orosz sportpiac az, amely többnyire a legjobb feltételekkel szerződteti a játékosait.

"Megéri náluk sportolni, hiszen ebben az országban meg tudják fizetni a kiugró teljesítményt. Nem véletlen, hogy olyan összegekről hallani, amelyekről máshol álmodozni sem lehet. Legfeljebb abból származhat gond, ha valamelyik tulajdonosnak összedől a gazdasági birodalma, de nem hiszem, hogy a patinás Dinamo Moszkvánál ilyen problémák lennének" - nyilatkozta a lapnak a szakember.  

A világ legjobban fizetett modelljéről ITT írtunk korábban, az idei év legjobban kereső színésznőjéről pedig IDE klikkelve olvashatsz!