Ahogy a Life.hu is írt róla, zenészgyerek és közismert énekesnő, nevezetesen Kunovics Katinka is jelentkezett a TV2 tehetségkutatójába, a Rising Starba. A Romantic egykori énekesnője kiborult, úgy érzi, megalázta a zsűri.

Katinka egykor a népszerű Romantic énekesnője volt, majd külföldön élt és nemrég született meg a gyermeke. A híresség a Rising Starral szeretett volna visszatérni a köztudatba, de nem jutott tovább a válogatókon. 

Forrás: EVA/Eva

"Tudtam, benne van a pakliban a kiesés, bár meggyőződésem volt, hogy erről a közönség dönt majd"panaszolta a Blikknek, és hozzátette becsapva érzi magát. Azt pedig megalázónak érzi, hogy Kerényi Miklós Gábor szerint nem stimmel valami a hangjával, és ezt a szoptatásnak tulajdonította, holott a babája tápszeres. Azon is kiakadt, hogy egy másik zsűritag pedig egyenesen ezt mondta neki: „Téged elhagyott a zene!”

A zsűriből Feke Pál nyilatkozott az énekesnő szerepléséről. "Talán ez volt a legnehezebb döntés, amit hoztunk. Katinkát nagyszerű énekesnőnek tartom, de a zsűriszobás meghallgatása nem sikerült jól" - magyarázta

"A zsűri dönt arról, ki jut az élő show-ba, hogy aztán ott a nézőkre bízzák a sorsát. Örülünk, hogy Katinka a Rising Start választotta ahhoz, hogy újra reflektorfénybe kerüljön, de nem tehetünk vele kivételt" – tette hozzá Koltay Tamás, a TV2 kommunikációs vezetője.