Kerényi Miklós Gábor TV2 Kunovics Katinka Rising Star Feke Pál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu is írt róla, zenészgyerek és közismert énekesnő, nevezetesen Kunovics Katinka is jelentkezett a TV2 tehetségkutatójába, a Rising Starba. A Romantic egykori énekesnője kiborult, úgy érzi, megalázta a zsűri.

Katinka egykor a népszerű Romantic énekesnője volt, majd külföldön élt és nemrég született meg a gyermeke. A híresség a Rising Starral szeretett volna visszatérni a köztudatba, de nem jutott tovább a válogatókon.

Forrás: EVA/Eva

"Tudtam, benne van a pakliban a kiesés, bár meggyőződésem volt, hogy erről a közönség dönt majd"panaszolta a Blikknek, és hozzátette becsapva érzi magát. Azt pedig megalázónak érzi, hogy Kerényi Miklós Gábor szerint nem stimmel valami a hangjával, és ezt a szoptatásnak tulajdonította, holott a babája tápszeres. Azon is kiakadt, hogy egy másik zsűritag pedig egyenesen ezt mondta neki: „Téged elhagyott a zene!”

A zsűriből Feke Pál nyilatkozott az énekesnő szerepléséről. "Talán ez volt a legnehezebb döntés, amit hoztunk. Katinkát nagyszerű énekesnőnek tartom, de a zsűriszobás meghallgatása nem sikerült jól" - magyarázta

"A zsűri dönt arról, ki jut az élő show-ba, hogy aztán ott a nézőkre bízzák a sorsát. Örülünk, hogy Katinka a Rising Start választotta ahhoz, hogy újra reflektorfénybe kerüljön, de nem tehetünk vele kivételt" – tette hozzá Koltay Tamás, a TV2 kommunikációs vezetője.

A TV2 megtalálta a világ legidegesítőbb zsűritagjáthttp://www.life.hu/bulvar/20141026-rising-star-elso-adas-kerenyi-miklos-gabor-tanar-ur-zsuri.htmlAhogy az a tehetségkutatóknál lenni szokott, a Rising Star is előre felvett adásokkal indult vasárnap este. De ez is pont elég volt arra, hogy találkozzunk a zsűrivel.TV + Bulvár--Pál Dénes nyerte a Sztárban sztárthttp://www.life.hu/bulvar/20141026-pal-denes-nyerte-a-tv2-sztarban-sztar-musorat-2014-ben.htmlNyolc hét után véget ért a Sztárban sztár, amelyet Majka lazán a tévézés csúcsának nevezett az adásokba fektetett munka miatt. A nézők szerint Pál Dénes érdemelte ki a győzelmet.TV + Bulvár--Amiről hétfőn mindenki beszél majd! Produkciók a Sztárban sztár döntőjéből, amiket nem hagyhatsz kihttp://www.life.hu/bulvar/20141026-a-sztarban-sztar-dontojenek-legerosebb-produkcioi.htmlA Sztárban sztár döntőjére két produkcióval is készült az öt versenyző. Hiába a sok erőfeszítés, nem mindenkiről fognak beszélni holnap. A Life.hu megmutatja, melyek azok a produkciók, amelyeket meg kell nézned, hogy hétfőn reggel hozzá tudj szólni kávézás közben a Sztárban sztár topikhoz. Cikkünket az adás végéig folyamatosan frissítjük.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.