társasjáték A szoba kukkolás élő közvetítés jelentkezés Reality
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A www.aszoba.hu oldalon is elkezdődött a visszaszámlálás. Már csak 22 napot kell várni Magyarország első reality társasjátékára, ahol a nézők irányítanak mindent. 

Nagyon könnyen ki tud alakulni műsorfüggőség, amikor nehéz elszakadni a képernyőtől, szinte teljesen beleéljük magukat a szereplők helyzetébe, és állandóan tudni akarjuk, mi történik. Szerencsére, erre is lesz megoldás. Nem kell teljesen elválnod nap közben sem kedvenc játékosodtól, nem csak azért, mert A szobát napi 24 órában, élőben nézheted, az interneten, de a Life.hu is folyamatosan értesít arról, mi történik.

Forrás: Thinkstock

Sőt, a Lifenetwork csatornán is nézheted esténként az élő közvetítést. Persze, nem maradhatsz le a legizgalmasabb pillanatokról: a felhasználók e-mailben értesülnek arról, ha valami fontos esemény következik a lakók szoba-beli életében. Ugye, hogy ez jól hangzik?

Ebben a műsorban te lehetsz a főnök! Gombnyomással irányíthatod a játékosokat. További részletekért kattints IDE!

Ha pedig kedvet kaptál ahhoz, hogy játssz te is, még mindig jelentkezhetsz az info@aszoba.hu címen!

Budapest lett a világ 3. legjobb városa http://www.life.hu/news/20141029-budapest-a-vilag-3-legjobb-varosa-a-business-reader-olvasoinak-szavazasa-alapjan.html A Business Reader olvasóinak értékelése szerint az olasz Firenze, a dél-karolinai Charleston és a magyar főváros a világ három legjobb városa – pontosan ebben a sorrendben. News Origo Egy műsor, ahol te vagy a főnök! http://www.life.hu/news/20141027-a-szoba-hazank-elso-interaktiv-tarsasjateka-november-indul-te-iranyithatod-a-jatekosokat.html Már nem kell sokat várnunk arra, hogy elkezdődjön a társasjátékok társasjátéka, A szoba. Nézheted, szeretheted, utálhatod, büntetheted, jutalmazhatod, kiköltöztetheted a játékosokat, egyetlen gombnyomással. News -- Emberek, akikkel a legnehezebb együtt élni http://www.life.hu/news/20141028-a-szoba-hazank-elso-reality-tarsasjatekaban-egy-szobaban-kell-egyutt-elni-vadidegeneknek.html Mindenkinek vannak jó és rossz szokásai. Összeköltözéskor néhány nap után kiderülnek ezek, de persze inkább a rosszat vesszük észre először. Pláne, ha egy idegennel osztjuk meg a lakásunkat. Hazánk első reality társasjátékában ráadásul egy szobában zajlik minden. News --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.