társasjáték A szoba casting Reality
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zajlik Magyarország első reality-társasjátékának castingja. Egyet garantálhatunk: érdekes arcokból nem lesz hiány. November közepétől kukkolhatod őket!

Volt olyan jelentkező, aki táncos produkciót is előadott, volt, aki meredek sztorikkal szórakoztatta a castingolókat, sőt, volt olyan is, aki elmondta, utálja, ha van rajta ruha. Biztos, hogy sok izgalmas helyzetet fognak generálni a beköltözők, ugyanis nagyon különböző egyéniségek kerülhetnek össze A szobában.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A szobában egyszerre mindig két játékos tartózkodik, a nézőkön múlik, kit tartanak szimpatikusabbnak. 3 nap után a nézőknek kevésbé szimpatikus lakó pakol, irány haza, helyére új játékos kerül. A szavazók között értékes nyeremények találnak gazdára.

Szívesen megnéznénk, hogyan viseli egymást két nagyon ellenkező jellemű karakter, esetleg két nagyon hasonló.

Ha úgy érzed, te is szeretnél kikészíteni pár játékost, és A szoba teljes berendezését hazavinni, még last-minute jelentkezhetsz az info@aszoba.hu oldalon, ha pedig kíváncsi vagy egy-két jófejre, a jelentkezők közül a www.aszoba.hu oldalon megnézheted a róluk készült videót!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.