Rising Star: Udvarias Anna színésznő 47 évesen jelentkezett - A fia először kiakadt

Forrás: http://www.sajtoszoba.tv -
színésznő Udvarias Anna Rising Star
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eleinte csak a háttérben, a Baywatch Shaunijának, Erika Eleniaknak a szinkronhangjaként tűnt fel Udvarias Anna színésznő, aki később a TV2 Bűnök és szerelmek című sorozatában szerepelt. A Rising Starban végre nem mellékszereplő, hanem egy kitüntetett figyelemmel kísért versenyző lett. A Life.hu a TV2 új tehetségkutatójának pénteki próbáján járt.

Érdekes, hogy egy színésznő 47 évesen, két gyerek után jut arra az elhatározásra, hogy népszerűségre vágyik. Élvezte ő a közönség szeretetét, a musical-irodalom több főszerepét is eljátszotta, de a nagy áttörés mindig váratott magára. Anna most jött rá, ha nem szerepel a képernyőn, a médiában, akkor egy, a színházi körökben megbecsült művész marad, de a neve sohasem fog ismerősen csengeni Mari néninek egy vidéki kis faluban.

Forrás: http://www.sajtoszoba.tv

"Valamiért most jött el az ideje, hogy a nagyközönség elé kilépjek. Mostanában annyira médiaközpontú világban élünk. Ezt lehet szidni, szeretni, megvetni, de el kell fogadni. Az a színész, aki nem szerepel a médiában, nem létezik! Ha képernyőn vagyok, bárki megláthat, felfedezhet magának! Látom én pontosan, hogy ennek a világnak a pozitív oldala mellett mennyi a negatív hozadéka, de én azért vágtam bele, hogy dolgozhassak. Manapság név nélkül nem lehet benne érvényesülni. Előfordult, hogy azért kapta helyettem egy másik színésznő a munkát, mert őt ismerik. Szeretnék szem előtt lenni, hogy mindig legyen valami jó munkám!" - mesélte nekünk a Rising Star pénteki próbáján őszintén a színésznő, aki két nagyfiú édesanyja.

"Már elég nagyok, 16 és 12 évesek a fiaim, akikkel eddig a legnagyobb szimbiózisban éltünk. Így, hogy felcseperedtek, már nincs is akkora szükségük rám. Szerencsére nem tartják cikinek, hogy az egyébként lapos sarkú cipőt viselő édesanyjuk tűsarkakon billegve, 20 évesekkel szeretne versenyezni. Eddig is természetes volt számukra, hogy színpadon látnak. Elárulom: a nagyfiam húzta kicsit a száját, de nem szólt semmit. Amikor itt volt a stúdióban, a férjem szerint nagyon izgult értem. Borzasztóan nagy drukkerem lett!"

Ördög Nóra: "Félelmetes lehet a Rising Star"http://www.life.hu/bulvar/20141105-ordog-nora-a-tv2-musorvezetoje-szerint-felelmetes-lehet-a-rising-star.htmlA tehetségkutató zsűritagjai és a műsorvezető, Ördög Nóra úgy vélik, félelmetes lesz a fal mögött állni az énekesnek a Rising Star élő adásaiban.TV + BulvárKiverte a biztosítékot furcsa stílusával Kerényi a Rising Starbanhttp://www.life.hu/bulvar/20141105-kerenyi-miklos-gabor-kero-a-tv2-rising-star-zsuritagjanak-stilusa-kiverte-a-biztositekot-a.htmlKeményen túráztatta a Rising Star zsűritagja a tehetségkutatóba jelentkező énekeseket. Volt, akit arra kért, szavaljon, volt akit elküldött melegebb éghajlatra. A nézők közül sokan felháborodtak KERO stílusán. A TV2 elégedett az ítésszel.TV + Bulvár--Zenész gyerek és közismert énekesnő is nekifutott a Rising Starnakhttp://www.life.hu/bulvar/20141023-zenesz-gyerek-takats-tamas-fia-es-kozismert-enekesno-cseke-katinka-is-nekifutott-a-rising-starnak.htmlSzimpatikus, csupa mosoly és lendület fiatalember és egy közismert énekesnő is megjelent a TV2 vasárnap induló új tehetségkutatója, a Rising Star négy tagú ítélőszéke, a nagyon különböző álláspontot képviselő Pásztor Anna, Mező Misi, KERO – Kerényi Miklós Gábor és Feke Pál előtt. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.