Eleinte csak a háttérben, a Baywatch Shaunijának, Erika Eleniaknak a szinkronhangjaként tűnt fel Udvarias Anna színésznő, aki később a TV2 Bűnök és szerelmek című sorozatában szerepelt. A Rising Starban végre nem mellékszereplő, hanem egy kitüntetett figyelemmel kísért versenyző lett. A Life.hu a TV2 új tehetségkutatójának pénteki próbáján járt.

Érdekes, hogy egy színésznő 47 évesen, két  gyerek után jut arra az elhatározásra, hogy népszerűségre vágyik. Élvezte ő a közönség szeretetét, a musical-irodalom több főszerepét is eljátszotta, de a nagy áttörés mindig váratott magára. Anna most jött rá, ha nem szerepel a képernyőn, a médiában, akkor egy, a színházi körökben megbecsült művész marad, de a neve sohasem fog ismerősen csengeni Mari néninek egy vidéki kis faluban.

Forrás: http://www.sajtoszoba.tv

"Valamiért most jött el az ideje, hogy a nagyközönség elé kilépjek. Mostanában annyira médiaközpontú világban élünk. Ezt lehet szidni, szeretni, megvetni, de el kell fogadni. Az a színész, aki nem szerepel a médiában, nem létezik! Ha képernyőn vagyok, bárki megláthat, felfedezhet magának! Látom én pontosan, hogy ennek a világnak a pozitív oldala mellett mennyi a negatív hozadéka, de én azért vágtam bele, hogy dolgozhassak. Manapság név nélkül nem lehet benne érvényesülni. Előfordult, hogy azért kapta helyettem egy másik színésznő a munkát, mert őt ismerik. Szeretnék szem előtt lenni, hogy mindig legyen valami jó munkám!" - mesélte nekünk a Rising Star pénteki próbáján őszintén a színésznő, aki két nagyfiú édesanyja.

"Már elég nagyok, 16 és 12 évesek a fiaim, akikkel eddig a legnagyobb szimbiózisban éltünk. Így, hogy felcseperedtek, már nincs is akkora szükségük rám. Szerencsére nem tartják cikinek, hogy az egyébként lapos sarkú cipőt viselő édesanyjuk tűsarkakon billegve, 20 évesekkel szeretne versenyezni. Eddig is természetes volt számukra, hogy színpadon látnak. Elárulom: a nagyfiam húzta kicsit a száját, de nem szólt semmit. Amikor itt volt a stúdióban, a férjem szerint nagyon izgult értem. Borzasztóan nagy drukkerem lett!"