A Rising Star női műsorvezetőjét, Ördög Nórát családja is meglátogatta a TV2 stúdiójában. Mici és Vencel is nagyon élvezték a forgatást, édesapjuk, Nánási Pál pedig megörökítette az intim pillanatokat.

Különlegesen indult a Rising Star első élő adása, amelyben a két műsorvezető, Ördög Nóra és Majka gyermekei is feltűntek. Nóri már korábban is említette, hogy néhány hónapos kisfia, Vencel többször is bent lesz vele a forgatáson, de most kislánya, Mici is megleshette, hol dolgozik anya. Édesapjuk, Nánási Pál pedig megörökítette a kis család látogatását. Nézd, milyen bájos ez a pillanat: 

Fotó: Nánási Pál

„Bent voltunk a stúdióban, hogy megnézzük anyát munka közben. Gyönyörű volt, és akárhová néztem, miden őrülten érdekes volt!" – írta a fotók mellé honlapján Nánási Pál, ahol a galéria többi képét is megnézheted. 

„Az Ördög-Majka páros a TV2 idei legjobb döntése. Majka jól improvizál és még a súgógép olvasása sem érhető tetten nála. Nóra pedig abszolút többet mutat meg a tehetségéből, mint az utolsó RTL-es munkáiban”.
 
Katz Dávid, a Life.hu celebszomorító riportere Rising Star-os kritikájáért kattints IDE!