Ördög Nóra és Vencel a Rising Starban – gyönyörű fotó

Fotó: Nánási Pál -
TV2 látogatás stúdió Nánási Pál Majka Rising Star Nánási Vencel Ördög Nóra Nánási Mici
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rising Star női műsorvezetőjét, Ördög Nórát családja is meglátogatta a TV2 stúdiójában. Mici és Vencel is nagyon élvezték a forgatást, édesapjuk, Nánási Pál pedig megörökítette az intim pillanatokat.

Különlegesen indult a Rising Star első élő adása, amelyben a két műsorvezető, Ördög Nóra és Majka gyermekei is feltűntek. Nóri már korábban is említette, hogy néhány hónapos kisfia, Vencel többször is bent lesz vele a forgatáson, de most kislánya, Mici is megleshette, hol dolgozik anya. Édesapjuk, Nánási Pál pedig megörökítette a kis család látogatását. Nézd, milyen bájos ez a pillanat:

Fotó: Nánási Pál

„Bent voltunk a stúdióban, hogy megnézzük anyát munka közben. Gyönyörű volt, és akárhová néztem, miden őrülten érdekes volt!" – írta a fotók mellé honlapján Nánási Pál, ahol a galéria többi képét is megnézheted.

„Az Ördög-Majka páros a TV2 idei legjobb döntése. Majka jól improvizál és még a súgógép olvasása sem érhető tetten nála. Nóra pedig abszolút többet mutat meg a tehetségéből, mint az utolsó RTL-es munkáiban”.
Katz Dávid, a Life.hu celebszomorító riportere Rising Star-os kritikájáért kattints IDE!

Intim pillanatokról mesélt Ördög Nórihttp://www.life.hu/bulvar/20141107-ordog-nora-es-majka-a-rising-star-musorvezetoi-intim-dolgokrol-meseltek.htmlNóri és műsorvezetőtársa, Majka meglepő őszinteséggel nyilatkoztak magánéletükről. TV + BulvárÖrdög Nóra: "Félelmetes lehet a Rising Star"http://www.life.hu/bulvar/20141105-ordog-nora-a-tv2-musorvezetoje-szerint-felelmetes-lehet-a-rising-star.htmlA tehetségkutató zsűritagjai és a műsorvezető, Ördög Nóra úgy vélik, félelmetes lesz a fal mögött állni az énekesnek a Rising Star élő adásaiban.TV + BulvárÖrdög Nóri és Majka együtt vezet műsort - íme az első közös fotóhttp://www.life.hu/bulvar/20141014-ordog-nori-es-majka-kozosen-vezeti-a-rising-start-t-ime-az-elso-kozos-foto.htmlNemrég derült ki, hogy Majka lesz Ördög Nóra párja a hamarosan indul Rising Star tehetségkutatóban. A rapper örömében már fel is tett egy közös képet a Facebook-oldalára. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.