Az Ördög-Majka páros a TV2 idei legjobb döntése - Katz Dávid a Rising Starra kapcsolt

Forrás: Istvan Ruff -
Katz Dávid Majka Rising Star Ördög Nóra élő adás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Playbackkel felütni egy énekversenyt nem túl elegáns gesztus, pedig Majka ilyenformán nyitotta meg a Rising Star első élő adását..." Katz Dávid, a Life.hu celebszomorító riportere már nem csak a kamerával a kezében mondja ki, amit éppen gondol. Most épp a Rising Starra kapcsolt.

Ha már itt tartunk. Az első öt percben a képernyő jobb felső sarkából hiányzott az ÉLŐ felirat. Nem tudom, miért történhetett így, hiszen ha más nem is, de a sorozatosan akadozó hang biztosított minket a jelenetek elevenségéről.

Ami viszont az első pillanattól kezdve jó érzést szült bennem az az, hogy végre összeszedett embereket láthattam egy műsorban. Nincs megfejthetetlen Szikora, nincs a műsorvezetésre alkalmatlan exszappanopera sztár. Mindenki érhetően fogalmaz és beszél. Talán egyedül Mező Misi az, aki néha belegabalyodik a mondandójába, amit indokolatlan ragcserékkel próbál kozmetikázni.

Forrás: Istvan Ruff

Kero szép lassan beékelődik a kereskedelmi televízió trendi környezetébe, de még sajnos nem tudok anélkül ránézni, hogy ne vizionáljam magam elé, ahogy precízen próbálja igazgatni a tokáját körbevevő – egyben kiemelő - arcszőrzetét. Ezt a karaktert mintha már '60-as években láthattuk volna főgonoszként a Bond-filmekben.

Eddig akkor nyúltunk a telefonunkhoz, ha valakinek a sikerét szerettük volna ezzel a gesztussal megalapozni, most már akkor is nyomogathatunk, bocsánat, húzogathatunk, ha egy versenyző bukását akarjuk. Letöltöttem a Rising Star telefonos alkalmazását és szavaztam is, nagyon vártam, hogy feltűnjön az arcom a műsorban, de egyszer sem sikerült. Kár, pedig biztos vagyok benne, hogy sokan szavaznak ezért a lehetőségért.

A versenyzők telefonképernyős megjelenése egyébként rém röhejes, egytől egyig olyanok, mintha a kártyajóslás emblematikus kuruzslói tekintenének ránk.

Az élő zene jelenléte kettős érzéseket szül: hiszen az X-Faktorban profin keverve hallhatjuk a háttérzenét, viszont a Rising Star néha a Szerencseszombat hangulatát idézi fel bennem.

Forrás: Istvan Ruff

És még valami: az Ördög-Majka páros a TV2 idei legjobb döntése. Majka jól improvizál és még a súgógép olvasása sem érhető tetten nála. Nóra pedig abszolút többet mutat meg a tehetségéből, mint az utolsó RTL-es munkáiban. Majka azért megpróbálhatna egy kicsit kevesebbet "egyemmegaszívemezni".

A VV-sek a "károlyok"! - Unalomba fulladna nélkülük a Celeb vagyok...http://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20141106-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-musorban-az-egykori-valovilag-szereplok-vv-eva-es-aurelio-dominalnak.html"Kezdeném egy számomra igazán fontos problémával. Miért mentek Afrikába szegény celebjeink? Ezt az erdei tábort akár Budaörsön is berendezhették volna... " - Katz Dávid, a Life.hu celebszomorító riportere már nem csak a kamerával a kezében mondja ki, amit éppen gondol. Most épp a Celeb vagyok, ments ki innen!-re kapcsolt.Katz Dávid--Zsűri vs. Mentorok? - Rising Star kritikahttp://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20141102-katz-david-kritikaja-a-tv2-rising-star-musoranak-masodik-adasarol.htmlTegnap a következő hangzott el Tóth Gabi szájából: "Hamis hangok ide, hamis hangok oda, köszönöm, hogy közölsz." Tényleg? Egy tehetségkutató nem tehetségeket keres, hanem médiumokat? Energia, lélek satöbbi.Katz Dávid--Egy dologban már biztosan bajnok a Life.hu!http://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20141003-katz-david-sorcsapolo-versenyen-vacsorat-nyert-a-szerkesztosegnek.htmlKatz Dávid eddig is a szerkesztőségünk kedvenc munkatársa volt - ha ilyet ki lehet jelenteni. A Life.hu celebszomorító riportere legutóbbi akciójával azonban teljesen levett bennünket a lábunkról: nemcsak megkérdezte Oroszlán Szonjától, hogyan büfög egy nő sörivás után, hanem megnyerte az egyik sörmárka sörcsapoló versenyét is. Így ő ott lehet jövőre a sörcsapoló világbajnokság wimbledoni döntőjén, bennünket pedig elvihet egy belga sörvacsorára. Gratulálunk, Dávid! <3Katz Dávid
Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.