A Celeb vagyok, ments ki innen! előző szériájában barátkozott össze Aurelio és Gáspár Laci, és talán ők voltak azok, akiken a legjobban szórakozhattunk a képernyők előtt. A srácok természetesen figyelemmel kísérik a második szériát is, és kijelentették, boldogok, amiért az előző csapatban lehettek. Azt is elmondták, miért. 

Bár a Fókusz riportere nehéz kérdést tett fel nekik, nevezetesen, hogy Krasznai Tünde vagy Baukó Éva-e a nehezebb személyiség, a srácok azonban egy pillanatig sem gondolkoztak a válaszon. "Inkább Krasznai Tünde, ezerszer. Azon gondolkoztam, mi lenne most, ha én ott lennék, én biztos kikészülnék, ha velem ilyen lekezelően beszélne Éva" - jelentette ki Laci. Bár Aureliónak is csípi a szemét Éva, ő inkább Aleskára orrol: "Ez a csaj teljesen vakon van, nem is tudom, hogy szerepelhet a műsorban" - fejtegette. 

Forrás: facebook/Celeb vagyok, ments ki innen!

Abban azonban megegyeztek, mindketten Molnár Andinak szurkolnak. Nos, ma este kiderül, ki lesz a dzsungel királynője, a legszebb dekoltázs verseny győztese azonban már biztos, a táncoslány. 

Kriszta nem is akarta lecsillapítani a konfliktusokat
Az RTL Klub reggeli műsorában szólaltak meg a Celeb vagyok...! második szériájának már kiesett szereplői - amelyről bővebben itt olvashatsz. Bárdos Andrást és Nyertes Zsuzsát a folyamatos esőzés zavarta leginkább, Hevesi Kriszta szexuálpszichológus pedig csoportdinamikai kérdéseket feszegetett:  „Elég volt Andrásnak egy-egy mondat, ami nem is ment adásba, de úgy, és akkor tudott megszólalni, hogy azzal helyre tette az embereket" – mondta el. Kriszta úgy látja, ezzel valamennyire az ő pszichológus-szerepét vette el tőle a híradós, neki viszont nem volt szándéka hamar lecsillapítani a konfliktusokat, hiszen tisztában volt azzal, hogy egy realityben erre is kíváncsiak a nézők.