Aurelio és Gáspár Laci nem kímélik a Celeb vagyok...! döntőseit

Forrás: facebook/Celeb vagyok, ments ki innen! -
VV Éva Bárdos András Hevesi Kriszta Celeb vagyok, ments ki innen! Gáspár Laci Nyertes Zsuzsa VV Aurelio Molnár Andrea Baukó Éva Aleska Diamond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Celeb vagyok, ments ki innen! előző szériájában barátkozott össze Aurelio és Gáspár Laci, és talán ők voltak azok, akiken a legjobban szórakozhattunk a képernyők előtt. A srácok természetesen figyelemmel kísérik a második szériát is, és kijelentették, boldogok, amiért az előző csapatban lehettek. Azt is elmondták, miért. 

Bár a Fókusz riportere nehéz kérdést tett fel nekik, nevezetesen, hogy Krasznai Tünde vagy Baukó Éva-e a nehezebb személyiség, a srácok azonban egy pillanatig sem gondolkoztak a válaszon. "Inkább Krasznai Tünde, ezerszer. Azon gondolkoztam, mi lenne most, ha én ott lennék, én biztos kikészülnék, ha velem ilyen lekezelően beszélne Éva" - jelentette ki Laci. Bár Aureliónak is csípi a szemét Éva, ő inkább Aleskára orrol: "Ez a csaj teljesen vakon van, nem is tudom, hogy szerepelhet a műsorban" - fejtegette.

Forrás: facebook/Celeb vagyok, ments ki innen!

Abban azonban megegyeztek, mindketten Molnár Andinak szurkolnak. Nos, ma este kiderül, ki lesz a dzsungel királynője, a legszebb dekoltázs verseny győztese azonban már biztos, a táncoslány.

Kriszta nem is akarta lecsillapítani a konfliktusokat

Az RTL Klub reggeli műsorában szólaltak meg a Celeb vagyok...! második szériájának már kiesett szereplői - amelyről bővebben itt olvashatsz. Bárdos Andrást és Nyertes Zsuzsát a folyamatos esőzés zavarta leginkább, Hevesi Kriszta szexuálpszichológus pedig csoportdinamikai kérdéseket feszegetett: „Elég volt Andrásnak egy-egy mondat, ami nem is ment adásba, de úgy, és akkor tudott megszólalni, hogy azzal helyre tette az embereket" – mondta el. Kriszta úgy látja, ezzel valamennyire az ő pszichológus-szerepét vette el tőle a híradós, neki viszont nem volt szándéka hamar lecsillapítani a konfliktusokat, hiszen tisztában volt azzal, hogy egy realityben erre is kíváncsiak a nézők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.