Manikűröshöz jár Benkő László, ami nem lenne annyira meglepő, de nemcsak szépen rendbe teteti a körmét, hanem ki is dekoráltatja. 

Mindig feltűnően öltözködött Benkő László, akit vagány zenésznek ismert meg a közönség. Azt senki sem gondolta volna, hogy minden egyes fellépés előtt iszonyatos szorongás fogta el, és ilyenkor tövig rágta a körmeit. 

Fotó: Life.hu

„Minden magamfajta emberben van szorongás. Ez nálam abban nyilvánult meg, hogy éveken keresztül rágtam a körmömet a belső feszültség miatt, és ezért gyakran elég csúfosan nézett ki a kezem. Nemrég sikerült megoldanom ezt az esztétikai problémát. Elmentem egy manikűröshöz és a körmeimet a zongora billentyűihez passzolva, fekete-fehér színekre festettem ki. Olyan szépnek találtam, hogy eszembe sem jutott elrontani a látványt azzal, hogy lerágom a körmömet. Az emberek rácsodálkoznak a kezemre. Van, aki jópofának találja, van, aki elszörnyülködik rajta, középút nincs. A zenekerban csak én festem a körmömet, ez az én dilim" - árulta el Benkő, akit rémálmok gyötörnek a taxis incidens óta, amikor is zenésztársával, Debreczeni Ferenccel együtt egy taxis megverte.