Neked is eszedbe jutott már, mi mindenre jó a bevásárló alkalmazás a mobilodon? Nos, a karácsonyi nagybevásárlás idején a legegyszerűbb megoldás, ha a telefonodba írod az ajándéklistát.

Érvek bőven akarnak, hogy miért ne kis cetlikre, hanem a mobilodba írd a bevásárlólistádat. Először is a cetli elveszik, a mobil mindig veled van, és bármikor kihúzhatsz vagy hozzáírhatsz egy-egy tételt. Árakat is feljegyezhetsz, így nyomon tudod követni a kiadásaid. Sőt a tervezésben is segít, hiszen az alkalmazás egy idő után tudni fogja az árakat és előre tudod mennyi pénzt vigyél magaddal. Megoszthatod pároddal, családtagjaiddal az alkalmazásban szereplő listát, így mindenki tudni fogja ki mit vesz meg és nem érkeztek haza ugyanazzal a portékával – írja a konnektor.postr.hu

Forrás: Thinkstock
Alkalmazás kisokos
Az androidos telefonon a rendkívül egyszerűen "Bevásárló lista" névre hallgató alkalmazás.

A Windows Phone-ra készült alkalmazások között egybeírva találod a Bevásárlólista alkalmazást Ebbe a megvásárolandó tételek mellett a teendőidet is feljegyezheted.

Ha iPhone-od van, akkor a ShopIt appot próbáld ki! Ez ugyan angol nyelvű, de azt ígéri, még csak pötyögnöd sem kell, egyszerűen gesztusok és képek alapján is felvehetsz tételeket a listádra.

Ha pedig olyan alkalmazást keresel, ami sokféle mobilon használható, akkor a Grocery Gadgets-t ajánlom figyelmedbe. Ehhez Android, BlackBerry, iOS (iPhone és iPad), Nokia és Windows Phone készülékekre is készült app.