VV Éva műsorvezető BeleValóVilág ValóVilág 4 szakítás Aleska Diamond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hát eddig tartott a nagy szerelem. Éva a Facebookján őrjöng, és nagyon úgy tűnik, költöznie kell. 

Baukó Éva kapcsolatáról túl sokat nem lehetett eddig sem tudni. Olyannyira, hogy Éva a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorában arról beszélt, hogy a férfi nem vállalja őt fel, vagy legalábbis a médiában nem szeretne szerepelni. A BeleValó műsorvezetője szerdán délutána Facebookon tette közzé: a kapcsolatnak vége.

Forrás: VV Éva/facebook

"Bármelyik Nőismerősöm beszélt a barátommal ròlam valòtlanságokat és ezzel tönkretette a kapcsolatomat nem fogja zsebre tenni amit tőlem fog kapni, mert megmondta a most már csak exbarátom, hogy elmondja a nevét miután kiköltöztem a lakásábòl! Nem tanultátok még meg rohadt ribancok, hogy Eva Bauko-val nem jó újat húzni??? Így akarjátok tönkretenni màs életét! Nagyon vigyázz te nő, mert ha megtudom, hogy ki vagy kicsinállak és nem fizikai értelemben" - posztolta Éva.

A dzsungelreality óta egyébként nem csak Évának ért véget a kapcsolata, ősellensége, majd kebelbarátnője, Aleska is szingli azóta.

VV Éva és Aleska eladó egy éjszakára - akár együtt ishttp://www.life.hu/bulvar/20141126-vv-eva-es-aleska-elado-egy-ejszakara-akar-egyutt-is.htmlVV Éva és VV Aleska Diamond árucikk lett. A két dzsungellakót bárki megrendelheti együtt és külön-külön is - ráadásul karácsonyra és szilveszterre még szabadok.TV + Bulvár--Nem semmi a csaj! Vörös ruhában hergeli a férfiakat VV Évahttp://www.life.hu/bulvar/20141127-szaxi-kepet-posztolt-magarol-bauko-vv-eva-kozossegi-oldalara.htmlA jelek szerint Baukó VV Éva ismeri az okos lány meséjét. Ruhában is volt meg nem is azon a szexi fotón, amelyet szerdán tett ki közösségi oldalára.TV + BulvárOrigoBréking! VV Éva képernyőn marad a Celeb vagyok...! után - Önkívületbe került a hír hallatánhttp://www.life.hu/bulvar/20141112-vv-eva-fogja-vezetni-a-bele-valo-vilagot-aurelioval.htmlVV Aurelio levelet küldött VV Évának, aki az utolsó napjait tölti a dzsungelben. Éva könnyek között olvasta el Aurelio üzenetét. Teljesült az álma!TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.