Bár Feke Pál ominózus beszólása a Rising Starban valóban nem volt szerencsés, de az is elég szánalmas, hogy azóta ezen pörög a fél magyar celebvílág. Eképpen: 

Nagy port kavart a Rising Starban Feke Pál megjegyzése. A zsűritag Várhegyi Lucas Palmirának ezt találta mondani az előadása után: "olyan hit volt a szemedben, olyan átélés, ami tőled, aki nem egy magyar ember...". Fekét az adás után sok kritika érte, voltak - például Bochkor Gábor -, aki egyenesen rasszistának nevezte, most pedig Sváby András fejtette ki a véleményét a Facebookon. "Szerintem ez a Feke nevű csávó nem rasszista, csak szimplán segghülye" - írta. A Rising Star műsorvezetője, Majka - szintén a közösségi oldalon - azonban védelmébe vette Fekét. 

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu, Tv2

"Valamelyik közös ismerősünk miatt kellett szembesülnöm azzal, hogy Sváby András milyen okos, szemben Feke Palival aki szerinte segghülye.. Micsoda bántó szavak ezek egy nagysikerű producer, műsorvezető, író, de legfőként milliárdos örök 'aranyifjútól'... Ma is megkönnyezem, milyen szép volt mikor a  Nem a te napod  című elképesztő humorbomba, úgy szórta a poénokat, mint Ózdon nálunk a legszebb éveiben a vasat a kohászat .. Vagy az 1 a 100 ellen című remek vetélkedő, ami olyan sikeres volt, hogy nem győzték resetelni a nézettségi mutatókat (...)  Bár igaz a sikert egész másban mérte a műsorvezető és a csatorna akkoriban, mert egyszemélyben gyártónak es szereplőnek lenni, ha nem is etikus, de legalább üzletileg biztos kifizetődő. Biztosan más lenne a gyerek fekvése ha Sváby András még mindig a TV2ben dolgozna, hiszen akkor ő lenne a programigazgató, a műsorvezető, a műsorkészítő  és a négytagú zsűri is.. " - cinkelte Svábyt Majka, majd Feke Pali munkásságát is méltatta, amelyet itt meg is nézhetsz.

A műsorvezető a bejegyzése alatti posztokban persze kap hideget-meleget, van, aki Ördög Nóra "csöcsözését" emlegeti, és persze többen Svábyt vették védelmükbe.