Ex-férjével közös ingatlanuk felújítására kért fel egy vállalkozót Gubík Ágnes, a Barátok Köztben feltűnt legújabb Berényi-testvér. A házaspár anyagi gondjai miatt nem tudta fizetni a béreket, így a munka leállt.

Gubík Ági, a Barátok közt új szereplője és volt férje, Telihay Péter színházi rendező Telkiben lévő házának felújítására kért fel egy vállalkozót, Nagy Józsefet még 2006-ban. A házaspár azonban nem tudta fizetni a béreket, a munka leállt. A tartozás 2006-ban még másfél millió lett volna, de a követelés mostanra kamatokkal együtt több mint 2,7 millió forintra duzzadt. Közben a színésznő és férje 2010-ben elváltak.

Forrás: RTLKLUB

„Nekem erre már az egészségem is ráment, idegeskedem, mert már havi 20 ezer forintba kerülnek a gyógyszereim. A saját házam karbantartására sincs elegendő pénzem, itt tátong a fal a csőtörés után. Nem akarok haragot, csak annyit, hogy rendezzék végre a számlát" – panaszolta vállalkozó a Blikknek, aki szerint Ági nagyon segítőkész volt és még az ügyvédje is felvette vele a kapcsolatot, de ex-férje eltűnt.

A Blikk megkereste Gubík Ágit is, aki így nyilatkozott: "Sajnálom Nagy Józsefet, de az is fáj, hogy csak a népszerűséget látja, és nem akarja megérteni, én mindent otthagytam. A ház értékéből semmit sem kértem, a gyermekemet azóta is egyedül nevelem, anyagi támogatás nélkül. Sőt az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy nem voltunk elégedettek az elvégzett munkával, az órabérszámlát pedig sokalltuk. Ebből fakadt a vitánk, és, most már magam is alig várom, hogy az ügy egyszer és mindenkorra lezáruljon."