Fantasztikus izgalmak a Barátok köztben - régi szereplők térnek vissza

Forrás: RTL KLub -
Berényi Miklós Barátok közt Berényi Claudia Vili bácsi szereplő Kertész Mónika RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vérbeli rajongókra remek epizódok várnak az elkövetkezendő hetekben a Barátok köztben. Jön egy félelmetes intrikus, visszatér egy évek óta nem látott szereplő és Berényi Caludiára is szükség lesz, hogy rendet tegyen a családban.

A Gubík Ági színésznő által alakított Berényi Ágnesről, aki Berényi Attila testvére és Miklós féltestvére, eddig sok jót nem hallottunk. A róla keringő mítoszt nem is fogja cáfolni, ugyanis semmilyen eszköztől sem riad vissza, ha a céljai eléréséről van szó. Az biztos, hogy a Berényi-klán tagjainak életét felpezsdídi majd az új szereplő.

Forrás: RTLKLUB

Vili bácsi körül is fenekestül felfordul az élet! Visszatér a sorozatba lánya, Kertész Mónika. Sajnos azonban csalódnunk kell, mert az ő karakterének egykori megformálója, Farkasházi Réka egyéb elfoglaltságai miatt nem tudta vállalni a forgatást. Mónika szerepét, ezért Huszárik Kata veszi át. Az okos és kedves lány, most is a legjobbkor érkezik majd, hogy rendet teremtsen az öreg házmester életében.

Forrás: RTLKLUB

Visszatér még a Berényi Claudiát játszó Ábrahám Edit, aki a történet szerint Olaszországban kezdett új életet. Ám mostani megjelenésének nyomós oka lesz, ami még egyelőre titok, addig meg lerághatjuk a körmünket.

Forrás: RTL KLub

Jövőre pedig a Csomor Csilla által megformált Berényi Zsuzsa karaktere is visszatér, ám ennek okát még teljes homály fedi. Lehet, hogy pénzre vagy férfira lesz szüksége? Zsuzsa általában ezekben utazik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.